Bătut cu pumnii și picioarele într-un bar!

Bătut cu pumnii și picioarele într-un bar!

Consumul de alcool a făcut noi victime în județul Botoșani. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a ajuns la spital după ce s-a bătut cu un consătean într-un bar.

Incidentul a avut loc în localitatea Adășeni, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Tânărul se afla în bar când, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, s-a luat la ceartă cu un consătean, de 27 de ani. Cei doi au început să își împartă pumni și picioare, cel mai șifonat ieșind tânărul de 28 de ani.

La câteva ore de la bătaie acesta a chemat ambulanță, din cauza durerilor pe care le avea. El a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe prezentând un traumatism la nivelul feței, multiple escoriații și o escoriație la mâna dreaptă. 

Polițiștii fac cercetări pentru a afla împrejurările în care s-a produs agresiunea. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

#șîeu - Ștefan Mandachi: "Aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. A început o campanie de denigrare a familiei mele​"

astăzi, 11:07
717

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar ...

Meningita, simptome și tratament. De ce este esențial să mergi la medic de la primele semne!

astăzi, 10:32
164

Meningita este o inflamație a membranelor (meningelor) care înconjoară creierul și măduva spinării. Medicii atrag atenția că meningita virală este mai puțin severă decât cea bact...

Patru ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă: "Procesul stagnează, iar vinovatul circulă liber!"

astăzi, 10:10
469

În urmă cu patru ani, în seara zilei de 19 martie, Constantin Brânzilă era de serviciu pe ambulanță și transporta la Iași o fată de 17 ani, care avea nevoie de dializă. C&aci...