Bătrână arsă de vie, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări! FOTO

Tragedia s-a produs vineri dimineață, pompierii sosiți la fața locului găsind-o pe femeie decedată pe patul din bucătărie. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe supraîncălzite.

Bătrână arsă de vie, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări! FOTO

Un incendiu izbucnit în vineri dimineață, într-o locuință din satul Silistea, comuna Stăuceni, observat și anunțat cu întârziere, s-a soldat cu decesul proprietarei în vârstă de 83 de ani.

Apelul a fost înregistrat la ora 5.34. La locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

La sosirea forțelor de interventie, locuința ardea în totalitate. Întrucât existau informatii ca proprietara nu a ieșit din locuință, pompierii au început căutarile concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, femeia a fost găsită decedată pe patul din bucătărie.

În urma cercetărilor efectuate la fata locului s-a stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe supraîncălzite. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cinci elevi vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Chimie

astăzi, 17:02
72

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale, după contestații, la olimpiada județeană de chimie, care s-a desfășurat pe data de 16 februarie 2019.Cinci elevi s-au...

Ecaterina Andronescu: Simularea va fi organizată și pentru clasa a VII-a

astăzi, 16:34
68

Simularea se desfășoară anul acesta și la clasa a VII-a, a anunțat oficial ministrul Ecaterina Andronescu. “Am introdus această simulare la clasa a VII-a să vedem dacă există șansa de ...

Accident grav în Croația. Un preot român a murit, mama acestuia e grav rănită

astăzi, 15:23
300

Potrivit stiridiaspora.ro, care citează index.hr, tragicul eveniment a avut loc duminică seara, la scurtă vreme după ce mașina preotului intrase în Croaţia, din Serbia. La volanul unui VW Pas...