Bătrână arsă de vie, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări! FOTO

Tragedia s-a produs vineri dimineață, pompierii sosiți la fața locului găsind-o pe femeie decedată pe patul din bucătărie. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe supraîncălzite.

Bătrână arsă de vie, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări! FOTO

Un incendiu izbucnit în vineri dimineață, într-o locuință din satul Silistea, comuna Stăuceni, observat și anunțat cu întârziere, s-a soldat cu decesul proprietarei în vârstă de 83 de ani.

Apelul a fost înregistrat la ora 5.34. La locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

La sosirea forțelor de interventie, locuința ardea în totalitate. Întrucât existau informatii ca proprietara nu a ieșit din locuință, pompierii au început căutarile concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, femeia a fost găsită decedată pe patul din bucătărie.

În urma cercetărilor efectuate la fata locului s-a stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe supraîncălzite.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
649

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
908

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
38

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...