Bătrână arsă de vie, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări! FOTO

Tragedia s-a produs vineri dimineață, pompierii sosiți la fața locului găsind-o pe femeie decedată pe patul din bucătărie. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe supraîncălzite.

Bătrână arsă de vie, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări! FOTO

Un incendiu izbucnit în vineri dimineață, într-o locuință din satul Silistea, comuna Stăuceni, observat și anunțat cu întârziere, s-a soldat cu decesul proprietarei în vârstă de 83 de ani.

Apelul a fost înregistrat la ora 5.34. La locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

La sosirea forțelor de interventie, locuința ardea în totalitate. Întrucât existau informatii ca proprietara nu a ieșit din locuință, pompierii au început căutarile concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, femeia a fost găsită decedată pe patul din bucătărie.

În urma cercetărilor efectuate la fata locului s-a stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe supraîncălzite. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eugen Teodorovici bagă frica în bugetari: Încep disponibilizările

Vineri, 19 Aprilie 2019
713

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că ministerul pe care îl conduce le-a cerut deja miniştrilor şi şefilor de agenţii să comunice o situaţie clară privind...

Lucrări de cadastru în Mihai Eminescu și Vlădeni, derulate prin POR

Vineri, 19 Aprilie 2019
155

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat două proceduri de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul in...

Liviu Dragnea: "Vom da o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică străină - și chiar și românească - care..."

Vineri, 19 Aprilie 2019
1066

Liviu Dragnea a spus vineri, la Botoșani, că Parlamentul va adopta o lege prin care va fi pedepsită "orice firmă nemernică străină", "și chiar și românească",&...