Bătaie între două perechi de fraţi! Doi au ajuns la spital
BOTOSANI

Patru tineri, două perechi de fraţi, s-au luat la bătaie, iar doi dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă. 

Bătaie între două perechi de fraţi! Doi au ajuns la spital

Cei patru, din oraşul Săveni, erau sub influenţa băuturilor alcoolice, aceştia fiind vecini. La un moment dat, după un schimb de replici între doi dintre tineri, a început conflictul.

Pe de o parte, doi dintre fraţi, de 28 şi 30 de ani, iar pe de altă parte ceilalţi doi, de 29 şi 33 de ani. Se loveau de după gardul despărţitor al porţilor, iar cel de 30 de ani a fost rănit mai grav după ce a fost lovit cu o bâtă în cap.

Şi fratele său a suferit leziuni, ambii fiind transportaţi la spital. Tânărul de 30 de ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati, iar celălalt a rămas sub supraveghere medicală la Săveni. 

„Pacientul s-a prezentat în serviciul nostru cu un traumatism cranio-cerebral acut, cu o plagă occipitală şi escoriaţii abdominale, iar la testarea cu aparatul etilotest acesta avea o concentraţie de 1 miligram per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost stabilizat, urmând ca medicii să decidă în zilele următoare dacă se impune sau nu trimiterea lui la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi", a declarat un cadru medical. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
155

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
40

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07
176

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...