Bătaie între două grupuri la Corni! Tinerii au continuat să se agreseze și în prezența polițiștilor!

Bătaie între două grupuri la Corni! Tinerii au continuat să se agreseze și în prezența polițiștilor!

În noaptea de 22 spre 23 iunie, în jurul orei 01.45, poliţiştii din comuna Corni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 208 H, în localitatea Sarafinești, comuna Corni s-au sesizat cu privire la faptul că pe drumul public era în desfășurare un scandal, în care erau implicați mai mulți tineri.

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că în seara de 22 iunie, Dan Gabriel A. de 21 ani, împreună cu Petrică Liviu P., de 21 ani și Mihai Ciprian M. de 22 ani, toţi din localitatea Corni, se deplasau cu un autoturism către localitatea Sarafinești.

Pe drumul public, cei trei au oprit autoturismul şi, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, Mihai Ciprian M. a coborât şi a început să-i agreseze pe Iulian A. de 17 ani și Cristian O. de 22 ani, din localitatea Sarafinești, după care s-a urcat înapoi în autoturism, continuând deplasarea pentru încă 100 m, până în zona Școlii Generale Sarafinești.

Văzând acest lucru, Iulian A. de 17 ani și Cristian O. s-au deplasat către autoturism, având asupra lor diverse obiecte contondente, moment în care activitatea infracţională a tinerilor a fost stopată de intervenţia organelor de poliţie.

Pe parcursul intervenţiei poliţiştilor, la fața locului și-a făcut apariția un al doilea autoturism, în care se aflau Florin M. de 20 ani, Claudiud Florin S. de 19 ani, Constantin Ionuț L. 23 ani, Dumitru Daniel S. de 26 ani și Ilie Adrian S., de 19 ani, toți din localitatea Corni.

Poliţiştii au continuat intervenţia în vederea dispersării grupului de tineri, dar aceștia au continuat să provoace și să participe efectiv la scandal împreună cu Iulian A. și Cristian O., adresându-și expresii jignitoare, tulburând astfel liniștea și ordinea publică.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Postului de Poliție Vorona, starea conflictuală fiind aplanată.

"În cauză s-au întocmit acte procedurale față de Florin M., Claudiu Florin S., Mihai Ciprian M., Iulian A. și Cristian O. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, poliţiştii Secției Rurale nr.2 Corni desfășurând activități de documentare a circumstanțelor comiterii faptei, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție procedurală. Starea conflictuală este în continuare monitorizată de poliţişti.", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.


 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
5

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
169

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
298

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...