Barbatul din Ghilanesti, care a petrecut cu fratele si doua femei, a avut parte de o moarte violenta! FOTO

O petrecere data de un barbat in varsta de 46 de ani, la care au participat fratele acestuia si inca doua femei, s-a incheiat cu moartea gazdei, dar si cu un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Barbatul din Ghilanesti, care a petrecut cu fratele si doua femei, a avut parte de o moarte violenta! FOTO

Evenimentul a avut loc la finalul lunii ianuarie, atunci cand cei patru au consumat bauturi alcoolice, iar a doua zi dimineata proprietarul locuintei in care a avut loc petrecerea a fost gasit mort. La fata locului a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila, iar medicul de pe ambulanta a chemat politia, pentru ca a observat urme de violenta pe corp.

In urma examenului medico-legal, s-a stabilit ca moartea barbatului a fost violentă si a fost cauzată de un hemoperitoneu, cu observaţie ruptură de vezică urinară. 

In aceste conditii, s-a deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar ancheta a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1137

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
318

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
282

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...