Bărbat rănit în accidentul de pe Bulevard, transferat în stare gravă la Iași! Care este starea celorlalte victime!

Șase persoane au ajuns în cele din urmă la spital în urma accidentului din noaptea de duminică spre luni de pe Bulevardul M. Eminescu, provocat de un șofer băut.

Bărbat rănit în accidentul de pe Bulevard, transferat în stare gravă la Iași! Care este starea celorlalte victime!

Trei dintre victime sunt în stare mai gravă, acestea rămânând internate în spital. Un bărbat de 37 de ani, aflat în starea cea mai gravă, a fost transferat, luni, la Clinica de Neurochirurgie din Iași, acesta fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral.

La Spitalul Județean Mavromati au mai rămase internate două persoane, un tânăr de 32 de ani, cu o fractură la nivelul membrului inferior, fiind internat pe Secția de Ortopedie, și un tânăr de 26 de ani, cu un politraumatism abdominal, care este tratat pe Secția chirurgie generală.

Alte trei persoane, printre care și șoferul, au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, dar nu au necesitat internare, având escoriații și contuzii minore.

Accidentul a avut loc în zona Complexului Bulevard. Mașina în care se aflau cele șase persoane a lovit puternic un stâlp de electricitate, care s-a rupt în două. Una dintre victime a rămas încarcerată.

Șoferul din vina căruia s-a produs accidentul avea o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a încurcat în explicații spunându-le polițiștilor ba că avea viteză mică și nu a făcut decât să depășească un alt autoturism, ba că i-a ieșit în cale un Ferrari.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1444

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa! Un conducător auto a ajuns în spital, rănit grav FOTO

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1626

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
526

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...