Bărbat rănit în accidentul de pe Bulevard, transferat în stare gravă la Iași! Care este starea celorlalte victime!

Șase persoane au ajuns în cele din urmă la spital în urma accidentului din noaptea de duminică spre luni de pe Bulevardul M. Eminescu, provocat de un șofer băut.

Bărbat rănit în accidentul de pe Bulevard, transferat în stare gravă la Iași! Care este starea celorlalte victime!

Trei dintre victime sunt în stare mai gravă, acestea rămânând internate în spital. Un bărbat de 37 de ani, aflat în starea cea mai gravă, a fost transferat, luni, la Clinica de Neurochirurgie din Iași, acesta fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral.

La Spitalul Județean Mavromati au mai rămase internate două persoane, un tânăr de 32 de ani, cu o fractură la nivelul membrului inferior, fiind internat pe Secția de Ortopedie, și un tânăr de 26 de ani, cu un politraumatism abdominal, care este tratat pe Secția chirurgie generală.

Alte trei persoane, printre care și șoferul, au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, dar nu au necesitat internare, având escoriații și contuzii minore.

Accidentul a avut loc în zona Complexului Bulevard. Mașina în care se aflau cele șase persoane a lovit puternic un stâlp de electricitate, care s-a rupt în două. Una dintre victime a rămas încarcerată.

Șoferul din vina căruia s-a produs accidentul avea o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a încurcat în explicații spunându-le polițiștilor ba că avea viteză mică și nu a făcut decât să depășească un alt autoturism, ba că i-a ieșit în cale un Ferrari.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
174

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
287

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...