Bărbat rănit în accidentul de pe Bulevard, transferat în stare gravă la Iași! Care este starea celorlalte victime!

Șase persoane au ajuns în cele din urmă la spital în urma accidentului din noaptea de duminică spre luni de pe Bulevardul M. Eminescu, provocat de un șofer băut.

Bărbat rănit în accidentul de pe Bulevard, transferat în stare gravă la Iași! Care este starea celorlalte victime!

Trei dintre victime sunt în stare mai gravă, acestea rămânând internate în spital. Un bărbat de 37 de ani, aflat în starea cea mai gravă, a fost transferat, luni, la Clinica de Neurochirurgie din Iași, acesta fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral.

La Spitalul Județean Mavromati au mai rămase internate două persoane, un tânăr de 32 de ani, cu o fractură la nivelul membrului inferior, fiind internat pe Secția de Ortopedie, și un tânăr de 26 de ani, cu un politraumatism abdominal, care este tratat pe Secția chirurgie generală.

Alte trei persoane, printre care și șoferul, au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, dar nu au necesitat internare, având escoriații și contuzii minore.

Accidentul a avut loc în zona Complexului Bulevard. Mașina în care se aflau cele șase persoane a lovit puternic un stâlp de electricitate, care s-a rupt în două. Una dintre victime a rămas încarcerată.

Șoferul din vina căruia s-a produs accidentul avea o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a încurcat în explicații spunându-le polițiștilor ba că avea viteză mică și nu a făcut decât să depășească un alt autoturism, ba că i-a ieșit în cale un Ferrari.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Guvernul României poate construi teatre, dar nu poate reabilita teatre care sunt monumente istorice!"

astăzi, 13:52
99

Guvernul României poate construi un teatru din temelii, dar nu poate renova un teatru monument istoric. Este concluzia la care a ajuns managerul Teatrului pentru Copii și Tineret Vasilache Boto...

Botoşăneni salvaţi cu noul aparat de masaj cardiac, primit de cadrele medicale din Urgenţe

astăzi, 12:39
123

Noul aparat primit de cadrele medicale de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati îşi dovedeşte pe deplin utilitatea. Aparatul de masaj cardiac a salvat deja două vie...

Botoşănenii se lansează în afaceri. Numărul firmelor nou-înfiinţate a crescut cu peste 50% în acest an, faţă de anul trecut

astăzi, 12:20
112

Potrivit datelor statistice publicate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, în primele 10 luni ale anului au fost înfiinţate 1466 de entităţi juridice, cu 59,17% mai mult fa...