Bărbat rănit în accidentul de pe Bulevard, transferat în stare gravă la Iași! Care este starea celorlalte victime!

Șase persoane au ajuns în cele din urmă la spital în urma accidentului din noaptea de duminică spre luni de pe Bulevardul M. Eminescu, provocat de un șofer băut.

Bărbat rănit în accidentul de pe Bulevard, transferat în stare gravă la Iași! Care este starea celorlalte victime!

Trei dintre victime sunt în stare mai gravă, acestea rămânând internate în spital. Un bărbat de 37 de ani, aflat în starea cea mai gravă, a fost transferat, luni, la Clinica de Neurochirurgie din Iași, acesta fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral.

La Spitalul Județean Mavromati au mai rămase internate două persoane, un tânăr de 32 de ani, cu o fractură la nivelul membrului inferior, fiind internat pe Secția de Ortopedie, și un tânăr de 26 de ani, cu un politraumatism abdominal, care este tratat pe Secția chirurgie generală.

Alte trei persoane, printre care și șoferul, au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, dar nu au necesitat internare, având escoriații și contuzii minore.

Accidentul a avut loc în zona Complexului Bulevard. Mașina în care se aflau cele șase persoane a lovit puternic un stâlp de electricitate, care s-a rupt în două. Una dintre victime a rămas încarcerată.

Șoferul din vina căruia s-a produs accidentul avea o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a încurcat în explicații spunându-le polițiștilor ba că avea viteză mică și nu a făcut decât să depășească un alt autoturism, ba că i-a ieșit în cale un Ferrari.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean condamnat după ce a înjunghiat un client într-un bar

astăzi, 09:09
87

Astfel, acuzat de tentativă de omor acesta a primit o pedeapsă de 10 ani şi 10 luni de închisoare, fiind în arest preventiv din vara anului trecut când a comis fapta. Judecătorii...

Jandarmi premiaţi la bilanţ pentru merite deosebite

astăzi, 08:45
124

 În cadrul prezentării bilanţurilor s-au acordat diplome speciale jandarmilor pentru merite deosebite. Astfel, distincţia de jandarmul de onoare al judeţului Botoşani a primit-o plt maj Ioa...

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
251

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...