Bărbat plin de sânge, căzut lângă o mașină! FOTO, VIDEO

Polițiștii, dar și echipajele de salvare, au intrat în alertă, sâmbătă la amiază, după ce o femeie a sunat la 112 și a cerut ajutor pentru un bărbat rănit, căzut lângă o mașină pe o stradă din municipiul Botoșani.

Bărbat plin de sânge, căzut lângă o mașină! FOTO, VIDEO

Femeia mergea pe strada Tudor Vladimirescu când în apropierea unei treceri de pietoni a observat un bărbat căzut pe asfalt, lângă o autoutilitară, care prezenta mai multe răni la nivelul capului și care era plin de sânge. 

În urma apelului la 112, la fața locului au ajuns polițiștii, dar și o ambulanță. Întrebat de oamenii legii ce a pățit bărbatul, de 41 de ani, a spus că ar fi fost lovit de un autoturism. El a fost preluat de cadrele medicale pentru a i se acorda îngrijiri, fiind testat și cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În timp ce se afla în ambulanță în zonă a ajuns o persoană care a povestit că bărbatul ar fi traversat strada iar când a ajuns în dreptul autoutilitarei s-a dezechilibrat și a dat cu capul de mașina parcată, după care a căzut jos. Varianta martorului a fost vehement contrazisă de rănit.

La fața locului au ajuns și criminaliștii, iar ancheta oamenilor legii va stabili dacă bărbatul a fost victima unui accident rutier sau s-a autoaccidentat. 






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
396

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
105

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
68

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...