Bărbat mort într-o parcare din municipiul Botoșani!

Un bărbat în vârstă de 60 de ani care se afla, luni, în parcarea unui bloc din municipiul Botoșani și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit pe asfalt.

Bărbat mort într-o parcare din municipiul Botoșani!

Mai mulți cetățeni care se aflau în zonă au observat când bărbatul a căzut ca secerat, într-o parcare de pe strada Sucevei.

Au sunat la 112, în scurt timp la fața locului ajungând echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor medicilor acesta nu a mai putut fi salvat.

"Manevrele de resuscitare au fost continuate în stradă timp de 45 de minute, au fost administrate şapte şocuri electrice, apoi pacientul a fost dus în curs de resuscitare şi predat colegilor din UPU, fiind resuscitat încă 30 de minute. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Este posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău de la căldură, în ultimele zile mai multe persoane având nevoie de ajutorul medicilor după ce au leșinat sau au suferit un infarct.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
185

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
719

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
227

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...