Bărbat mort într-o parcare din municipiul Botoșani!

Un bărbat în vârstă de 60 de ani care se afla, luni, în parcarea unui bloc din municipiul Botoșani și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit pe asfalt.

Bărbat mort într-o parcare din municipiul Botoșani!

Mai mulți cetățeni care se aflau în zonă au observat când bărbatul a căzut ca secerat, într-o parcare de pe strada Sucevei.

Au sunat la 112, în scurt timp la fața locului ajungând echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor medicilor acesta nu a mai putut fi salvat.

"Manevrele de resuscitare au fost continuate în stradă timp de 45 de minute, au fost administrate şapte şocuri electrice, apoi pacientul a fost dus în curs de resuscitare şi predat colegilor din UPU, fiind resuscitat încă 30 de minute. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Este posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău de la căldură, în ultimele zile mai multe persoane având nevoie de ajutorul medicilor după ce au leșinat sau au suferit un infarct.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apel la 112 taxat scump! Atentatorul de la mall-ul botoşănean a fost condamnat de judecători

astăzi, 07:44
757

În primele zile ale lunii ianuarie, un apel la 112 alarma un oraş întreg: în mall ar fi o bombă. Autorul, un tânăr de 35 de ani, supărat pe partenera de viaţă că î...

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2552

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
1070

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...