Bărbat mort într-o parcare din municipiul Botoșani!

Un bărbat în vârstă de 60 de ani care se afla, luni, în parcarea unui bloc din municipiul Botoșani și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit pe asfalt.

Bărbat mort într-o parcare din municipiul Botoșani!

Mai mulți cetățeni care se aflau în zonă au observat când bărbatul a căzut ca secerat, într-o parcare de pe strada Sucevei.

Au sunat la 112, în scurt timp la fața locului ajungând echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor medicilor acesta nu a mai putut fi salvat.

"Manevrele de resuscitare au fost continuate în stradă timp de 45 de minute, au fost administrate şapte şocuri electrice, apoi pacientul a fost dus în curs de resuscitare şi predat colegilor din UPU, fiind resuscitat încă 30 de minute. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Este posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău de la căldură, în ultimele zile mai multe persoane având nevoie de ajutorul medicilor după ce au leșinat sau au suferit un infarct.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, unul dintre cei mai bine plătiți medici din Iași!

astăzi, 14:40
135

Profesorul dr. Dorin Chiseliţă, şeful Clinicii de oftalmologie din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" Iași, este unul dintre cei mai bine plătiţi medici ieşeni. Cumulând...

Elicopterul SMURD chemat la Dorohoi, pentru o pacientă în stare gravă!

astăzi, 13:39
189

Medicii din Dorohoi au solicitat, luni, aeronava sanitară, pentru a prelua o pacientă în stare gravă pentru a fi transportată la Iași. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul din...

IPJ Botoșani: Recomandări pentru o călătorie cu mașina fără incidente rutiere!

astăzi, 13:30
144

Poliţia Rutieră vă recomandă să aveţi în vedere câteva lucruri, pentru a evita incidentele nedorite:-Interesaţi-vă înainte să porniţi la drum cu privire la traseul pe c...