Bărbat mort în maşina unui prieten!

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Botoşani, şi-a găsit sfârşitul, marţi, în maşina unui amic. 

Bărbat mort în maşina unui prieten!

Cei doi se îndreptau către locuinţa şoferului, când la un moment dat bărbatul de 42 de ani, din Brăeşti, care stătea pe scaunul din dreapta, a acuzat o stare de rău. Nu a mai apucat decât să ducă mâna la piept şi să îi spună amicului său să sune de urgenţă la 112.

Bărbatul a tras repede maşina pe dreapta şi a cerut ajutor, fiind direcţionat către caz un echipaj SMURD de la Dorohoi, dar şi o Ambulanţă cu medic de la Botoşani.

Primii au ajuns paramedicii, care i-au acordat de îndată bărbatului de 42 de ani primul ajutor, acesta fiind deja inconştient. Cadrele medicale de la ambulanţă au continuat procedurile de resuscitare la faţa locului, din păcate fără rezultat.

„Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator, a fost intubat, s-a făcut masaj cardiac şi resuscitare timp de aproape o oră, însă fără niciun rezultat pozitiv, fiind declarat decesul”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cele mai frecvente greșeli de gramatică pe care le fac românii!

astăzi, 08:27
87

De-a lungul timpului, pe la urechile fiecaruia dintre noi au ajuns fel de fel de greseli gramaticale, dar care sunt cele mai frecvente erori pe care le fac romanii? Iata 4 greseli pe care fiecare...

Fiica lui Gică Hagi, marcată de rolul dintr-un film despre Experimentul Pitești: “Simt că am crescut brusc cu 20 de ani”

astăzi, 08:15
147

Fiica lui Gică Hagi, Kira, a fost aleasă pentru a juca în filmul "Între chin şi Amin", bazat pe dramele deținuților de la Pitești. Tânăra a povestit ce impact a avut...

Olguța Vasilescu: Lucrăm la o HG pentru majorarea salariului minim din 1 ianuarie 2019 la 2.050 de lei

astăzi, 07:24
131

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, luni seară, că Guvernul lucrează la o hotărâre de guvern pentru creșterea salariului minim începând din 1 ianuarie 2019 la v...