Bărbat mort în apele barajului Stânca- Costeşti!

Un tânăr de 35 de ani şi-a pierdut viaţa duminică, după ce s-a înecat în apele acumulării Stânca- Costeşti.

Bărbat mort în apele barajului Stânca- Costeşti!

Bărbatul, din Blândeşti, a mers la un picnic pe malul apei împreună cu mai mulţi prieteni, în zona plajei Stânca- Costeşti, unde curenţii sunt foarte puternici.

Cel mai probabil aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Marius R. a intrat singur în apă, deşi nu ştia să înoate, şi nu a mai revenit pe mal. Când şi-au dat seama că nu mai apare alături de ei, prietenii lui au intrat în apă să-l caute. L-au găsit, dar tânărul nu mai dădea semne de viaţă.

A fost scos la mal iar însoţitorii au sunat la 112. La locul indicat au ajuns echipajul unei ambulanţe şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, însă manevrele de resuscitare nu şi-au mai avut rostul.

Trupul neînsufleţit urma să fie preluat de Medicina Legală, iar poliţiştii au declanşat o anchetă pentru elucidarea circumstanţelor în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
135

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
392

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
23

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...