Bărbat mort după ce i s-a făcut rău în microbuzul cu care venea la Botoşani

Bărbat mort după ce i s-a făcut rău în microbuzul cu care venea la Botoşani

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Broscăuţi, care venea duminică la Botoşani, a murit după ce i s-a făcut rău în microbuzul cu care călătorea.

În dreptul localităţii Leorda bărbatul a acuzat o stare de rău, şoferul microbuzului fiind cel care a sunat la 112 după ajutor. În scurt timp la faţa locului a ajuns o ambulanţă cu medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul de 60 de ani fiind găsit în stop cardio-respirator.

„Din păcate, la sosirea noastră pacientul era în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare şi transportat la Urgenţe, unde au fost continuate până în secţia de reanimare şi terapie intensivă”, a menţionat medicul Eduard Gurău.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Medicii legişti vor stabili în urma necropsiei care a fost cauza decesului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
856

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
263

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
1093

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...