Bărbat înecat în apele Lacului Lebăda! FOTO
UPDATE!

Apele au mai luat o viaţă în judeţul Botoşani. Pompierii au fost solicitaţi joi după-amiază la marginea municipiului, în cartierul Lebăda, acolo unde un bărbat a dispărut în apele iazului Rai- Lebăda.

Bărbat înecat în apele Lacului Lebăda! FOTO

Un bărbat de aproximativ 40 de ani este căutat de pompieri în apele Lacului de la Lebăda unde a intrat să înoate dar nu a mai ieşit la suprafaţă.

Mai multe persoane care se aflau pe malul apei, la pescuit, l-au observat pe bărbat când a intrat dar după doar câteva secunde acesta a dispărut şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Oamenii au sunat la 112 şi au dat alarma, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, cu două bărci, dar şi poliţiştii.

Pe mal au fost găsite hainele bărbatului dispărut. Acesta era însoţit şi de un câine care a intrat în apă, dar s-a întors pe mal şi a început să latre.

UPDATE: Bărbatul dispărut în apele iazului a fost găsit după aproape două ore de căutări şi, potrivit procedurii, a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD care au executat manevrele de resuscitare.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
764

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1194

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
253

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...