Bărbat înecat în apele Lacului Lebăda! FOTO
UPDATE!

Apele au mai luat o viaţă în judeţul Botoşani. Pompierii au fost solicitaţi joi după-amiază la marginea municipiului, în cartierul Lebăda, acolo unde un bărbat a dispărut în apele iazului Rai- Lebăda.

Bărbat înecat în apele Lacului Lebăda! FOTO

Un bărbat de aproximativ 40 de ani este căutat de pompieri în apele Lacului de la Lebăda unde a intrat să înoate dar nu a mai ieşit la suprafaţă.

Mai multe persoane care se aflau pe malul apei, la pescuit, l-au observat pe bărbat când a intrat dar după doar câteva secunde acesta a dispărut şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Oamenii au sunat la 112 şi au dat alarma, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, cu două bărci, dar şi poliţiştii.

Pe mal au fost găsite hainele bărbatului dispărut. Acesta era însoţit şi de un câine care a intrat în apă, dar s-a întors pe mal şi a început să latre.

UPDATE: Bărbatul dispărut în apele iazului a fost găsit după aproape două ore de căutări şi, potrivit procedurii, a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD care au executat manevrele de resuscitare.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lider sindical al polițiștilor botoșăneni: "La Botoșani s-a instaurat o frică de a reproșa șefilor"

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
1364

Problemele cu care se confruntă polițiștii și neajunsurile din sistem de multe ori nu sunt transmise mai departe și șefilor.Asta susține Virgil Bordei, lider la nivel local al Confederație...

Poliţiştii şi jandarmii botoşăneni, acuzaţi de lipsă de reacţie în cazul scandalului produs de rromi în curtea Spitalului Mavromati

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
1406

În şedinţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, fostul şef al acestei structuri din mandatul trecut şi fost şef al Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău, şi-a îndemnat foştii co...

Avertizare meteo: Ploi și vânt!

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
759

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenționare meteo de ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului.În zonele de munte, precum și &ici...