Bărbat înecat în apele Lacului Lebăda! FOTO
UPDATE!

Apele au mai luat o viaţă în judeţul Botoşani. Pompierii au fost solicitaţi joi după-amiază la marginea municipiului, în cartierul Lebăda, acolo unde un bărbat a dispărut în apele iazului Rai- Lebăda.

Bărbat înecat în apele Lacului Lebăda! FOTO

Un bărbat de aproximativ 40 de ani este căutat de pompieri în apele Lacului de la Lebăda unde a intrat să înoate dar nu a mai ieşit la suprafaţă.

Mai multe persoane care se aflau pe malul apei, la pescuit, l-au observat pe bărbat când a intrat dar după doar câteva secunde acesta a dispărut şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Oamenii au sunat la 112 şi au dat alarma, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, cu două bărci, dar şi poliţiştii.

Pe mal au fost găsite hainele bărbatului dispărut. Acesta era însoţit şi de un câine care a intrat în apă, dar s-a întors pe mal şi a început să latre.

UPDATE: Bărbatul dispărut în apele iazului a fost găsit după aproape două ore de căutări şi, potrivit procedurii, a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD care au executat manevrele de resuscitare.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
177

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
714

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
222

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...