Baiat de 18 ani, din Botoșani, bătut crunt la o petrecere! Cearta a început de la iubita agresorului

Un baiat de 18 ani dintr-o localitate din Botosani a fost batut crunt la o petrecere si a ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Suspect este chiar un alt tanar dintre cei veniti la distractie.

Baiat de 18 ani, din Botoșani, bătut crunt la o petrecere! Cearta a început de la iubita agresorului

   Foto: Captura Stirile Pro TV

Era pus pe scandasi l-a lovit pe baiat atat de rau cu pumnii si picioarele in cap, incat victima a fost internata de urgenta.

Baiatul de 18 ani povesteste ca petrecea alaturi de mai multi prieteni in locuinta unuia dintre ei in momentul in care a sosit agresorul. Cu toate ca nu era invitat, el a mancat si a baut bine, apoi a inceput sa caute pricina de scandal. L-a acuzat pe tanar ca i-ar fi drogat prietena, chiar daca acesta nici macar nu o cunostea. In scurta vreme, s-a ajuns la bataie.

Alexandru Simihai, victima: "Mi-a spus ca am luat bataie din cauza ca i-am pus acum ceva timp iubitei lui ceva in bautura la discoteca. M-a lasat acolo pana a venit o vecina. A venit mama si m-a dus la spital."

Parintii baiatului au venit imediat la locul unde a fost batut si l-au retinut pentru scurt timp pe agresor. Numai ca politistii au anuntat ca vor veni abia peste cateva ore si intre timp agresorul a scapat cu fuga.

Angela Simihai, mama victimei: "Am ajuns eu pe la 2 si am chemat salvarea. L-am gasit nenorocit intr-o balta de sange pur si simplu si umflat. Am gasit si inculpatul si l-am tinut vreo jumate de ora, dupa care l-am scapat si a fugit. Nu este prima abatere, terorizeaza satele din jur, nu se ia nici o masura."

Baiatul lovit va mai ramane internat in spital.

Prof.dr. Diana Cimpoesu, sef UPU Spitalul Sfantul Spiridon"A fost evaluat de catre specialistul de urgenta, ORL si chirurgie maxilo faciala si s-a decis internarea pentru fractura latero faciala stanga."

Victima a facut plangere la politie si procurorii au deschis deja un dosar penal.

Sursa: Stirile Pro TV

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
139

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
235

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
364

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...