Aventura unui amorez "obosit": A escaladat un balcon, a scos un geam și s-a culcat în patul fostei iubite!
BOTOSANI

O femeie din municipiul Botoșani a avut parte de o surpriză neplăcută când a ajuns acasă și l-a găsit în pat dormind pe fostul concubin, deși acesta are interdicție de a se apropia de fosta partenera.

 

Aventura unui amorez "obosit": A escaladat un balcon, a scos un geam și s-a culcat în patul fostei iubite!

Deși a mai fost ridicat de jandarmi și în alte ocazii pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești care îi interzice să se apropie de fosta concubină la o distanță mai mică de 250 de metri, un bărbat din municipiul Botoșani a escaladat balconul acesteia de la etajul 1 în dimineața zilei de miercuri, 01 februarie a.c., după care a forțat geamul de la bucătărie, cu toate că era bătut în cuie și s-a întins pe patul din sufragerie.

Proprietarea apartamentului nu se afla acasă, dar în momentul în care s-a întors, în jurul orei 06.00, l-a găsit pe bărbat dormind și a sunat la jandarmi.

Un echipajul de jandarmi s-a întâlnit cu femeia în apropierea Școlii Generale nr.3 și s-au deplasat împreună pe strada Săvenilor, unde aceasta locuiește, găsindu-l pe fostul concubin în sufragerie.

"Bărbatul a declarat în fața oamenilor legii că era foarte obosit și a hotărăt să se odihnească, iar cel mai potrivit loc i s-a părut locuința ,,fostei”, pe care, de altfel, o mai ,,vizitează” din când în când, în pofida interdicției dispuse de o instanță de judecată și o amenință cu acte de violență. Lipsa de respect față de lege și neconștientizarea urmărilor legale ale faptelor sale s-au finalizat cu întocmirea de către jandarmi a actelor de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, nerespectarea hotărârii judecătorești și amenințare, care au fost înaintate către I.P.J.Botoșani în vederea continuării cercetărilor.", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

         

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
3

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
69

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
171

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...