Autoutilitară răsturnată la Baisa după ce i-a sărit o roată! FOTO

Autoutilitară răsturnată la Baisa după ce i-a sărit o roată! FOTO

   Foto: Facebook Radar Botosani Oficial

O autoutilitară care se deplasa, sâmbătă la amiază, pe drumul naţional Botoşani-Suceava s-a răsturnat într-un şant de pe marginea şoselei la ieşirea din pădurea Baisa.

În maşină se aflau doi soţi. Şoferul a pierdut controlul volanului după ce una dintre roţile din spate a sărit iar autoutilitara care era încărcată cu balast s-a răsturnat.

Cei doi soţi au fost ajutaţi să iasă din maşină de mai mulţi municotir care se aflau în zonă şi care au sunat şi la 112.

La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de pompieri care a intervenit pentru sablarea carosabilului. La Baisa a ajuns şi o ambulanţă, dar cele două persoane care se aflau în maşină nu au suferit răni grave, nefiind necesar transportul lor la spital.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
170

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
708

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
217

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...