Autoutilitară răsturnată la Baisa după ce i-a sărit o roată! FOTO

Autoutilitară răsturnată la Baisa după ce i-a sărit o roată! FOTO

   Foto: Facebook Radar Botosani Oficial

O autoutilitară care se deplasa, sâmbătă la amiază, pe drumul naţional Botoşani-Suceava s-a răsturnat într-un şant de pe marginea şoselei la ieşirea din pădurea Baisa.

În maşină se aflau doi soţi. Şoferul a pierdut controlul volanului după ce una dintre roţile din spate a sărit iar autoutilitara care era încărcată cu balast s-a răsturnat.

Cei doi soţi au fost ajutaţi să iasă din maşină de mai mulţi municotir care se aflau în zonă şi care au sunat şi la 112.

La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de pompieri care a intervenit pentru sablarea carosabilului. La Baisa a ajuns şi o ambulanţă, dar cele două persoane care se aflau în maşină nu au suferit răni grave, nefiind necesar transportul lor la spital.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
92

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
668

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
122

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...