Autoutilitară înmatriculată în Botoşani, plină cu ţigări de contrabandă, descoperită în Ilfov!

1.201.900 țigarete și o autoutilitara de transport marfă în valoare totală de aproximativ 185.000 de euro, înmatriculată în judeţul Botoşani, reținute în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

Autoutilitară înmatriculată în Botoşani, plină cu ţigări de contrabandă, descoperită în Ilfov!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

În data de 20.06.2017 în cadrul unei acțiuni comune cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Poliția Sector 3 — Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, inspectorii Direcției Regionale Vamale București au reținut în vederea confiscării un număr de 197.360 fire țigarete marca Rothmans — cu timbru fiscal Ucraina și Marble — fără timbru fiscal.

Țigaretele destinate comercializării ilicite au fost descoperite cu ocazia unui control în trafic efectuat pe raza județului Ilfov, disimulate într-un locaș special amenajat în interiorul unei autoutilitare marca Mercedes, înmatriculată în județul Botoșani.

De asemenea în data de 21.06.2017, în continuarea aceleiași acțiuni au fost reținute în vederea confiscării un nr. de 1.004.540 fire țigarete.

Țigaretele diverse mărci (Ashima, Rothmans, Marble, Ritm, Hilton, etc.) unele cu timbru fiscal Republica Moldova, altele fără timbru fiscal, au fost descoperite cu ocazia unei percheziții, depozitate împreună cu alte mărfuri într-un spațiu din sectorul 5 — București.

Întreaga cantitate de țigarete precum și autoutilitara în valoare totală de aproximativ 185.000 euro au fost reținute în vederea confiscării de către inspectorii B.E.M. — D.R.V. București, iar verificările în cauză vor fi continuate de către organele de poliție, sub aspectul săvârșirii unor fapte de natura penală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
184

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
718

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
225

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...