Autoutilitară înmatriculată în Botoşani, plină cu ţigări de contrabandă, descoperită în Ilfov!

1.201.900 țigarete și o autoutilitara de transport marfă în valoare totală de aproximativ 185.000 de euro, înmatriculată în judeţul Botoşani, reținute în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

Autoutilitară înmatriculată în Botoşani, plină cu ţigări de contrabandă, descoperită în Ilfov!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

În data de 20.06.2017 în cadrul unei acțiuni comune cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Poliția Sector 3 — Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, inspectorii Direcției Regionale Vamale București au reținut în vederea confiscării un număr de 197.360 fire țigarete marca Rothmans — cu timbru fiscal Ucraina și Marble — fără timbru fiscal.

Țigaretele destinate comercializării ilicite au fost descoperite cu ocazia unui control în trafic efectuat pe raza județului Ilfov, disimulate într-un locaș special amenajat în interiorul unei autoutilitare marca Mercedes, înmatriculată în județul Botoșani.

De asemenea în data de 21.06.2017, în continuarea aceleiași acțiuni au fost reținute în vederea confiscării un nr. de 1.004.540 fire țigarete.

Țigaretele diverse mărci (Ashima, Rothmans, Marble, Ritm, Hilton, etc.) unele cu timbru fiscal Republica Moldova, altele fără timbru fiscal, au fost descoperite cu ocazia unei percheziții, depozitate împreună cu alte mărfuri într-un spațiu din sectorul 5 — București.

Întreaga cantitate de țigarete precum și autoutilitara în valoare totală de aproximativ 185.000 euro au fost reținute în vederea confiscării de către inspectorii B.E.M. — D.R.V. București, iar verificările în cauză vor fi continuate de către organele de poliție, sub aspectul săvârșirii unor fapte de natura penală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
201

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

Vineri, 17 Noiembrie 2017
590

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

Vineri, 17 Noiembrie 2017
339

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...