Autoutilitară înmatriculată în Botoşani, plină cu ţigări de contrabandă, descoperită în Ilfov!

1.201.900 țigarete și o autoutilitara de transport marfă în valoare totală de aproximativ 185.000 de euro, înmatriculată în judeţul Botoşani, reținute în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

Autoutilitară înmatriculată în Botoşani, plină cu ţigări de contrabandă, descoperită în Ilfov!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

În data de 20.06.2017 în cadrul unei acțiuni comune cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Poliția Sector 3 — Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, inspectorii Direcției Regionale Vamale București au reținut în vederea confiscării un număr de 197.360 fire țigarete marca Rothmans — cu timbru fiscal Ucraina și Marble — fără timbru fiscal.

Țigaretele destinate comercializării ilicite au fost descoperite cu ocazia unui control în trafic efectuat pe raza județului Ilfov, disimulate într-un locaș special amenajat în interiorul unei autoutilitare marca Mercedes, înmatriculată în județul Botoșani.

De asemenea în data de 21.06.2017, în continuarea aceleiași acțiuni au fost reținute în vederea confiscării un nr. de 1.004.540 fire țigarete.

Țigaretele diverse mărci (Ashima, Rothmans, Marble, Ritm, Hilton, etc.) unele cu timbru fiscal Republica Moldova, altele fără timbru fiscal, au fost descoperite cu ocazia unei percheziții, depozitate împreună cu alte mărfuri într-un spațiu din sectorul 5 — București.

Întreaga cantitate de țigarete precum și autoutilitara în valoare totală de aproximativ 185.000 euro au fost reținute în vederea confiscării de către inspectorii B.E.M. — D.R.V. București, iar verificările în cauză vor fi continuate de către organele de poliție, sub aspectul săvârșirii unor fapte de natura penală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul de Botoșani, în teren cu şeful de la Drumuri Naţionale. Mobilizare pentru deszăpezire! FOTO

astăzi, 20:00
287

Căderile abundente de zăpadă înregistrate în ultimele 24 de ore şi viscolul semnalat pe arii extinse în judeţ au mobilizat drumarii care au acţionat continuu atât pe drum...

Tragedie la Secția de Pediatrie Botoșani: Asistentă găsită moartă în casă. Avea 54 de ani!

astăzi, 19:52
3235

O asistentă de la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati a fost găsită moartă în casă. Cel care a intrat primul în locuință a fost chiar tatăl ei, acesta găsindu-ș...

Rabih Alameddine - FEMEIA DE HÂRTIE

astăzi, 18:56
107

Titlul original, "An unnecessary woman", într-o traducere aproximativă (a mea) "Femeia inutilă", are valoare rezumativă şi anticipativă şi trădează puternica încărcătură emoţională a pa...