Autoutilitară înmatriculată în Botoşani, plină cu ţigări de contrabandă, descoperită în Ilfov!

1.201.900 țigarete și o autoutilitara de transport marfă în valoare totală de aproximativ 185.000 de euro, înmatriculată în judeţul Botoşani, reținute în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

Autoutilitară înmatriculată în Botoşani, plină cu ţigări de contrabandă, descoperită în Ilfov!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

În data de 20.06.2017 în cadrul unei acțiuni comune cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Poliția Sector 3 — Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, inspectorii Direcției Regionale Vamale București au reținut în vederea confiscării un număr de 197.360 fire țigarete marca Rothmans — cu timbru fiscal Ucraina și Marble — fără timbru fiscal.

Țigaretele destinate comercializării ilicite au fost descoperite cu ocazia unui control în trafic efectuat pe raza județului Ilfov, disimulate într-un locaș special amenajat în interiorul unei autoutilitare marca Mercedes, înmatriculată în județul Botoșani.

De asemenea în data de 21.06.2017, în continuarea aceleiași acțiuni au fost reținute în vederea confiscării un nr. de 1.004.540 fire țigarete.

Țigaretele diverse mărci (Ashima, Rothmans, Marble, Ritm, Hilton, etc.) unele cu timbru fiscal Republica Moldova, altele fără timbru fiscal, au fost descoperite cu ocazia unei percheziții, depozitate împreună cu alte mărfuri într-un spațiu din sectorul 5 — București.

Întreaga cantitate de țigarete precum și autoutilitara în valoare totală de aproximativ 185.000 euro au fost reținute în vederea confiscării de către inspectorii B.E.M. — D.R.V. București, iar verificările în cauză vor fi continuate de către organele de poliție, sub aspectul săvârșirii unor fapte de natura penală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil căzut de la etajul 3 al unui bloc din Dorohoi!

Duminică, 24 Septembrie 2017
1358

Un băiețel a căzut duminică seara de la geamul apartamentului în care locuiește cu părinții, în municipiul Dorohoi, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital.Incide...

A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

Duminică, 24 Septembrie 2017
2318

Botoșăneanca în vârstă de 69 de ani a fost la un pas de a cădea în plasa unui escroc care a apelat la metoda "accidentul" în încercarea de a face rost de ba...

A intrat cu BMW-ul într-un stâlp din cauza vitezei! FOTO

Duminică, 24 Septembrie 2017
6841

Șoferul, în vârstă de 21 de ani, din Brehuiești, se deplasa la volanul unui BMW către oraș, iar după sensul giratoriu de la Dedeman, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitez...