Autoutilitară înmatriculată în Botoşani, plină cu ţigări de contrabandă, descoperită în Ilfov!

1.201.900 țigarete și o autoutilitara de transport marfă în valoare totală de aproximativ 185.000 de euro, înmatriculată în judeţul Botoşani, reținute în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

Autoutilitară înmatriculată în Botoşani, plină cu ţigări de contrabandă, descoperită în Ilfov!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

În data de 20.06.2017 în cadrul unei acțiuni comune cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Poliția Sector 3 — Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, inspectorii Direcției Regionale Vamale București au reținut în vederea confiscării un număr de 197.360 fire țigarete marca Rothmans — cu timbru fiscal Ucraina și Marble — fără timbru fiscal.

Țigaretele destinate comercializării ilicite au fost descoperite cu ocazia unui control în trafic efectuat pe raza județului Ilfov, disimulate într-un locaș special amenajat în interiorul unei autoutilitare marca Mercedes, înmatriculată în județul Botoșani.

De asemenea în data de 21.06.2017, în continuarea aceleiași acțiuni au fost reținute în vederea confiscării un nr. de 1.004.540 fire țigarete.

Țigaretele diverse mărci (Ashima, Rothmans, Marble, Ritm, Hilton, etc.) unele cu timbru fiscal Republica Moldova, altele fără timbru fiscal, au fost descoperite cu ocazia unei percheziții, depozitate împreună cu alte mărfuri într-un spațiu din sectorul 5 — București.

Întreaga cantitate de țigarete precum și autoutilitara în valoare totală de aproximativ 185.000 euro au fost reținute în vederea confiscării de către inspectorii B.E.M. — D.R.V. București, iar verificările în cauză vor fi continuate de către organele de poliție, sub aspectul săvârșirii unor fapte de natura penală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

astăzi, 22:04
194

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
58

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
60

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...