Autoturism parcat lângă un bloc din municipiul Botoșani, spart de hoţi! FOTO

Botoşănenilor păgubiţi după ce le sunt sparte maşinile li se mai adaugă unul. Proprietarul unui autoturism a descoperit vineri dimineaţă că maşina i-a fost spartă pentru camera de bord.

Autoturism parcat lângă un bloc din municipiul Botoșani, spart de hoţi! FOTO

Mai exact, o cameră de bord, care a atras atenţia hoţilor ce nu au putut trece pe lângă autoturism fără a face nimic. Astfel că, la adăpostul nopţii, au spart geamul din stânga faţă şi au smuls camera din locaş.

Proprietarul autoturismului, un botoşănean care locuieşte pe strada Ștefan Luchian, a depistat paguba vineri dimineaţă, când ieşise din casă, autoturismul fiind parcat lângă bloc. El a sunat la 112, iar la adresa menţionată au venit poliţiştii şi o echipă de criminalişti care a declanşat cercetările.

Autoturismul era prevăzut cu sistem de alarmă, dar proprietarul nu auzit când aceasta s-a declanșat, acesta locuind în partea opusă a blocului.

Nu este primul caz de acest fel, mai mulţi botoşăneni care au lăsat la vedere în maşini telefoane, camere de bord sau alte obiecte care li s-au părut hoţilor "de valoare" fiind păgubiţi.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
119

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
106

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
43

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...