Autoturism radiat din circulaţie în Belgia, depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni - FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut au depistat, pe sensul de ieşire din ţară, un autoturism marca Volkswagen Crafter, care figura radiat din circulaţie din anul 2016 de către autorităţile belgiene.

 
Autoturism radiat din circulaţie în Belgia, depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni - FOTO

În data de  05 aprilie 2017, ora 15.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetăţeanul din Republica Moldova, Alexandr S., în vârstă de 36 de ani, conducând un autotursim marca Volkswagen Crafter, înmatriculat în Belgia.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor autoturismului, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că autoturismul figurează radiat din circulaţie de către autorităţile belgiene .

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.


 

 

Spune-ne opinia ta