Autoturism intrat într-o casă, pe o stradă din municipiul Botoşani! Patru persoane rănite! FOTO

Patru persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce un şofer neatent a pătruns într-o intersecţie fără să se asigure. Unul dintre autoturisme a fost puternic avariat după ce a intrat în zidul unei case.

Autoturism intrat într-o casă, pe o stradă din municipiul Botoşani! Patru persoane rănite! FOTO

Şoferul unul Opel, un tânăr de 34 de ani, circula pe strada Ion Pillat, către Luceafărul, iar la intersecţia cu strada Independenţei a fost lovit de o altă maşină, un VW Transporter, al cărei şofer, în vârstă de 23 de ani, nu i-a acordat prioritate.

Opelul a fost proiectat în zidul unei case, în apropiere de Biserica Sf. Spiridon, la doar câţiva metri aflându-se câteva persoane.

Cei doi şoferi, dar şi două tinere aflate în VW Transporter, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Oamenii legii au constatat că unul dintre şoferi era băut, fiind vorba de tânărul de la volanul Opelului. Acesta avea o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului, ambii şoferi alegându-se cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cumperi un apartament cu loc de parcare? Iată ce trebuie să știi

astăzi, 08:07
133

Pentru cei mai mulți dintre noi, cumpărarea unui apartament reprezintă cea mai importantă achiziție pe care o facem pe parcursul vieții. Tocmai de aceea trebuie să ne informăm cu privire la ac...

Impresionant, despre sfințenia unui mare călugăr al Botoșanilor: Canonizare întârziată - VIDEO

astăzi, 07:23
142

L-am intalnit si eu pe Parintele Paisie Olaru in pelerinajele facute la Ma­nastirea Sihastria si Schitul Sihla singur, cu colegii de soala si in spe­cial cu vrednicul de pomenire Parintele Pro...

Dumitru Ivan: Noi şi Europa

astăzi, 07:16
73

Noua apariţie editorială ce poartă semnătura d-lui Laureanţiu C. Maftei, întitulată Pagini din Istoria României în context european - consideraţiuni şi comentarii, îşi...