Autoturism distrus într-un incendiu!
INCENDIU!

Autoturism distrus într-un incendiu!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat, în cursul zilei de 02 februarie, să intervină pentru stingerea a două incendii izbucnite în mai puțin de jumătate de oră, pe raza municipiul Botoșani și satului Bobulești, orașul Ștefănești.

La Botoșani, în urma producerii unui scurtcircuit ca urmare a utilizării unui aparat electrocasnic cu improvizații a luat foc un dulap dintr-o casă de pe strada I.C. Brătianu.

Evenimentul a fost anunțat la ora 13.24. Pompierii au intervenit prompt, incendiul fiind stins înainte de a se extinde la alte bunuri din locuință. Au ars: un dulap și bunurile depozitate în interior, precum și un ventilator. Pagubele au fost estimate la cca. 1.000 de lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 100.000 de lei.

Jumătate de oră mai târziu, la Bobulești, un autoturism parcat în curtea unui localnic a luat foc ca urmare a producerii unui scurtcircuit electric. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, cu o autospecială cu apă și spumă.

La sosirea gărzii de intervenție, ardea partea din față a mașinii. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Pagubele au fost estimate la cca. 1.500 lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 7.000 lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
10

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
51

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
82

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...