Autoturism cu asigurare falsificată, descoperit la Stânca

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în schimbul sumei de 1000 de euro, fără a cunoaşte că documentele nu sunt în regulă.

Autoturism cu asigurare falsificată, descoperit la Stânca
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au depistat un bărbat care a prezentat o poliţă de asigurare falsificată pentru autoturismul pe care îl conducea.
 
Pe 1 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca - I.T.P.F. Iaşi au oprit, în localitatea Stânca, un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Italia, care era condus de cetățeanul român Emil B., în vârstă de 25 de ani. 
 
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat printre documentele autoturismului şi poliţa de asigurare emisă de către autorităţile italiene, care era valabilă până în anul 2019. 

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că poliţa de asigurare este falsificată, ultima inspecţie tehnică periodică fiind efectuată în anul 2015.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în schimbul sumei de 1000 de euro, fără a cunoaşte că documentele nu sunt în regulă.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
23

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
32

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
112

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...