Au sunat la 112: Femei terorizate de propriii copii! - FOTO

Doi botoșăneni au ajuns în ultima săptămână la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, în ambele cazuri solicitarea la 112 venind chiar din partea celor care le-au dat viață.

Au sunat la 112: Femei terorizate de propriii copii! - FOTO

În decursul unei săptămâni, polițiștii locali au aplicat 36 sancțiuni, din care 27 cu amendă în cuantum total de 5.800 lei – pentru nerespectarea legii, faptele săvârșite fiind de tulburarea ordinii și liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, dar și apelarea în mod repetat la mila publicului.

Astfel, în data de 18 aprilie 2019, la ora 20.40, polițiștii locali au intervenit pe strada Colonel Tomoroveanu, din municipiul Botoșani. O femeie a cerut ajutor pentru ca fiul său în vârstă de 40 de ani să fie internat la Secția de Psihiatrie, acesta având un comportament ce punea în pericol persoanele din jur. "Persoana recalcitrantă a fost liniștită, fiind solicitat sprijinul unui echipaj S.J.A. pentru a prelua pacientul. Polițiștii locali au asigurat protecția personalului medical până la unitatea spitalicească", au precizat reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

Două zile mai tâziu, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, patrula Poliției Locale a intervenit, ca urmare a unui apel 112, pe Bulevardul Mihai Eminescu. Aici, o femeie a reclamat faptul că fiul său îi cere să părăsească locuința. La fața locului, s-a constatat că fiul botoșănencei are comportamentul unei persoane cu probleme psihice, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul S.J.A. Botoșani – pentru a fi internat la secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
638

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
84

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
115

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...