Au sunat la 112: Femei terorizate de propriii copii! - FOTO

Doi botoșăneni au ajuns în ultima săptămână la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, în ambele cazuri solicitarea la 112 venind chiar din partea celor care le-au dat viață.

Au sunat la 112: Femei terorizate de propriii copii! - FOTO

În decursul unei săptămâni, polițiștii locali au aplicat 36 sancțiuni, din care 27 cu amendă în cuantum total de 5.800 lei – pentru nerespectarea legii, faptele săvârșite fiind de tulburarea ordinii și liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, dar și apelarea în mod repetat la mila publicului.

Astfel, în data de 18 aprilie 2019, la ora 20.40, polițiștii locali au intervenit pe strada Colonel Tomoroveanu, din municipiul Botoșani. O femeie a cerut ajutor pentru ca fiul său în vârstă de 40 de ani să fie internat la Secția de Psihiatrie, acesta având un comportament ce punea în pericol persoanele din jur. "Persoana recalcitrantă a fost liniștită, fiind solicitat sprijinul unui echipaj S.J.A. pentru a prelua pacientul. Polițiștii locali au asigurat protecția personalului medical până la unitatea spitalicească", au precizat reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

Două zile mai tâziu, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, patrula Poliției Locale a intervenit, ca urmare a unui apel 112, pe Bulevardul Mihai Eminescu. Aici, o femeie a reclamat faptul că fiul său îi cere să părăsească locuința. La fața locului, s-a constatat că fiul botoșănencei are comportamentul unei persoane cu probleme psihice, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul S.J.A. Botoșani – pentru a fi internat la secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Donația care traversează Europa: haine și jucării de la românii din Newcastle, pentru o comună din Botoșani

Marţi, 20 August 2019
306

Parohia ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Newcastle (Marea Britanie) a organizat un demers umanitar pentru a ajuta locuitorii aflați în situații financ...

Revoluție culturală: un robot slujeşte într-un templu budist din Japonia!

Marţi, 20 August 2019
127

Un robot, numit Kannon, după zeitatea budistă a milosteniei, slujeşte în templul Kodaiji din Kyoto.Adesea, religiile par a se afla de partea baricadei care valorizează viaţa oamenilor ...

Octav Onicescu, de pe treptele de la Laurian până în cărțile de istorie ale civilizației: "Veţi crea, veţi avea; nu veţi crea, nu veţi avea; nu veţi fi!"

Marţi, 20 August 2019
179

Octav Onicescu este unul dintre cei mai străluciţi matematicieni din toate timpurile, cu o contribuţie importantă în mai toate ramurile matematicii, atât teoretice cât şi aplica...