Au furat încasările din automate de cafea: Un tânăr reținut, doi minori internați la Neuropsihiatrie Infantilă!

Au crezut că dau lovitura vieții: trei tineri, între care doi minori, au spart într-o noapte nu mai puțin de 10 automate de cafea, amplasate în municipiul Botoșani, valoarea prejudiciului ajungând la 9.000 de lei. Bucuria le-a fost, însă, scurtă, pentru că oamenii legii au reușit să îi identifice. 

Au furat încasările din automate de cafea: Un tânăr reținut, doi minori internați la Neuropsihiatrie Infantilă!
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au identificat, vineri, mai multe persoane bănuite de comiterea, în perioada 11-12 februarie 2019, a unor infracţiuni de furt pe raza municipiului Botoşani.
 
În urma cercetărilor şi activităţilor informativ-operative organizate, poliţiştii au identificat 3 tineri, dintre care doi minori de 15 şi 16 ani din municipiul Botoşani şi unul de 25 de ani din comuna Ungureni, care în noaptea de 11/12 februarie 2019 au forţat şi sustras casetele cu încasări din 10 automate de cafea stradale, amplasate în diverse zone din municipiul Botoşani.
 
Valoarea prejudiciului total creat prin activitatea infracţională depăşeşte suma de 9.000 de lei.

"Cei doi minori au fost internaţi la Secţia de Neuropsihiatrie Infantilă Botoşani, iar faţă de tânărul de 25 de ani a fost luată măsură reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Botoşani", transmit reprezentanții IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
539

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
97

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...