Au ajuns după gratii, după ce au furat din casele oamenilor!

Jumătate de an și-au făcut de cap doi tineri, intrând în casele oamenilor! Cei doi, având vârste de 19, respectiv 20 de ani, au furat tot ce le-a ieșit în cale, de la scule electrice, produse alimentare și nealimentare, dar și băuturi alcoolice. Alături de aceștia s-a aflat și un minor de 16 ani.

Au ajuns după gratii, după ce au furat din casele oamenilor!
În cursul zilei de ieri, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, din localitatea Roma.
 
Din cercetări a reieşit faptul că în perioada octombrie 2017- martie 2018, aceştia, împreună cu un minor de 16 ani, au pătruns fără drept în locuinţele a cinci persoane de pe raza localităţii Roma, de unde au sustras diverse bunuri (scule electrice, produse alimentare şi nealimentare, băuturi alcoolice). Prejudiciul creat este de aproximativ 1.500 de lei.
 
"În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea  întregului prejudiciu", se arată în comunicatul IPJ Botoșani.
         

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
36

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
162

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
67

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...