Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

Reprezentanţii municipalităţii au luat o serie de măsuri pe o stradă intens circulată din municipiul Botoşani pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere nedorite.

Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

În baza unei decizii adoptate în şedinţa Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei din luna iunie, marţi după-amiază, pe strada Marchian au fost montate limitatoare de viteză din cauciuc, înaintea trecerilor de pietoni, de la intrarea în curtea Spitalului Judeţean.

Câţiva cetăţeni care locuiesc în zonă s-au declarat extrem de mulţumiţi de măsura luată de reprezentanţii municipalităţii, în condiţiile în care susţin că deşi este o zonă unde ar trebui să se circule cu foarte multă prudenţă, mai ales că trecerile de pietoni sunt intens circulate, sunt unii şoferi care nu ţin cont de acest lucru.

Astfel de dispozitive vor fi montate şi pe strada Puşkin, intersecţie cu Petru Rareş, unde de asemenea se produc accidente rutiere, decizia fiind luată tot în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei.

Şi în urmă cu câţiva ani pe strada Marchian au fost montate astfel de "cocoaşe" de cauciuc, dar au fost eliminate la cererea operatorilor de deszăpezire pe motiv că le distrugeau lamele utilajelor.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
28

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
185

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
348

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....