Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

Reprezentanţii municipalităţii au luat o serie de măsuri pe o stradă intens circulată din municipiul Botoşani pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere nedorite.

Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

În baza unei decizii adoptate în şedinţa Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei din luna iunie, marţi după-amiază, pe strada Marchian au fost montate limitatoare de viteză din cauciuc, înaintea trecerilor de pietoni, de la intrarea în curtea Spitalului Judeţean.

Câţiva cetăţeni care locuiesc în zonă s-au declarat extrem de mulţumiţi de măsura luată de reprezentanţii municipalităţii, în condiţiile în care susţin că deşi este o zonă unde ar trebui să se circule cu foarte multă prudenţă, mai ales că trecerile de pietoni sunt intens circulate, sunt unii şoferi care nu ţin cont de acest lucru.

Astfel de dispozitive vor fi montate şi pe strada Puşkin, intersecţie cu Petru Rareş, unde de asemenea se produc accidente rutiere, decizia fiind luată tot în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei.

Şi în urmă cu câţiva ani pe strada Marchian au fost montate astfel de "cocoaşe" de cauciuc, dar au fost eliminate la cererea operatorilor de deszăpezire pe motiv că le distrugeau lamele utilajelor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportivii de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team din Botoșani, premiați la Cupa României la Taekwondo WT! FOTO

Marţi, 21 Noiembrie 2017
330

În perioada 17-18 noiembrie 2017 s-a desfășurat, în incinta Sălii Polivalente din municipiul Brașov, Competiția Națională Cupa României la Taekwondo WT pentru copii, juni...

OFICIAL: DNA a pus sechestru pe toata averea lui Dragnea, pentru a recupera 127 milioane de lei!

Marţi, 21 Noiembrie 2017
591

DNA a anuntat oficial, marti seara, ca a pus sechestru pe toata averea lui Liviu Dragnea, pentru a recupera prejudiciul de 127 de milioane de lei din dosarul Tel Drum.Un comunicat al procurorilor ...

Patru elevi botoşăneni au participat la un concurs naţional de matematică-fizică

Marţi, 21 Noiembrie 2017
496

În perioada 17– 19 noiembrie 2017, la Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de matematică-fizică ”Vrânceanu-Procopiu”.”Vrânceanu-Procopiu” ...