Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

Reprezentanţii municipalităţii au luat o serie de măsuri pe o stradă intens circulată din municipiul Botoşani pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere nedorite.

Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

În baza unei decizii adoptate în şedinţa Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei din luna iunie, marţi după-amiază, pe strada Marchian au fost montate limitatoare de viteză din cauciuc, înaintea trecerilor de pietoni, de la intrarea în curtea Spitalului Judeţean.

Câţiva cetăţeni care locuiesc în zonă s-au declarat extrem de mulţumiţi de măsura luată de reprezentanţii municipalităţii, în condiţiile în care susţin că deşi este o zonă unde ar trebui să se circule cu foarte multă prudenţă, mai ales că trecerile de pietoni sunt intens circulate, sunt unii şoferi care nu ţin cont de acest lucru.

Astfel de dispozitive vor fi montate şi pe strada Puşkin, intersecţie cu Petru Rareş, unde de asemenea se produc accidente rutiere, decizia fiind luată tot în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei.

Şi în urmă cu câţiva ani pe strada Marchian au fost montate astfel de "cocoaşe" de cauciuc, dar au fost eliminate la cererea operatorilor de deszăpezire pe motiv că le distrugeau lamele utilajelor.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJOFM Botoșani: Subvenţii pentru angajarea absolvenţilor!

astăzi, 08:30
5

Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani acordă subvenţii de 900 de lei/lună angajatorilor care încadrează pe durată nedeterminată absolvenţi ai instituţiilor de &...

Cumperi un apartament cu loc de parcare? Iată ce trebuie să știi

astăzi, 08:07
153

Pentru cei mai mulți dintre noi, cumpărarea unui apartament reprezintă cea mai importantă achiziție pe care o facem pe parcursul vieții. Tocmai de aceea trebuie să ne informăm cu privire la ac...

Impresionant, despre sfințenia unui mare călugăr al Botoșanilor: Canonizare întârziată - VIDEO

astăzi, 07:23
153

L-am intalnit si eu pe Parintele Paisie Olaru in pelerinajele facute la Ma­nastirea Sihastria si Schitul Sihla singur, cu colegii de soala si in spe­cial cu vrednicul de pomenire Parintele Pro...