Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

Reprezentanţii municipalităţii au luat o serie de măsuri pe o stradă intens circulată din municipiul Botoşani pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere nedorite.

Atenţie, şoferi! Limitatoare de viteză montate pe o stradă din municipiul Botoşani! FOTO

În baza unei decizii adoptate în şedinţa Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei din luna iunie, marţi după-amiază, pe strada Marchian au fost montate limitatoare de viteză din cauciuc, înaintea trecerilor de pietoni, de la intrarea în curtea Spitalului Judeţean.

Câţiva cetăţeni care locuiesc în zonă s-au declarat extrem de mulţumiţi de măsura luată de reprezentanţii municipalităţii, în condiţiile în care susţin că deşi este o zonă unde ar trebui să se circule cu foarte multă prudenţă, mai ales că trecerile de pietoni sunt intens circulate, sunt unii şoferi care nu ţin cont de acest lucru.

Astfel de dispozitive vor fi montate şi pe strada Puşkin, intersecţie cu Petru Rareş, unde de asemenea se produc accidente rutiere, decizia fiind luată tot în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei.

Şi în urmă cu câţiva ani pe strada Marchian au fost montate astfel de "cocoaşe" de cauciuc, dar au fost eliminate la cererea operatorilor de deszăpezire pe motiv că le distrugeau lamele utilajelor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliţist botoşănean, acuzat de purtare abuzivă

Luni, 25 Septembrie 2017
1171

Achitat de Judecătoria Botoşani, fostul şef al Secţiei de poliţie rurală Flămânzi, inspectorul de poliţie Mihai Cliveţ, se va prezenta şi în faţa unei instanţe a Curţii de Ape...

Lansare de carte: "Animetria", de Ionuț-Bogdan Cărăușu

Luni, 25 Septembrie 2017
128

Editura Timpul și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani vă invită la lansarea volumului de debut al poetului Ionuț-Bogdan Cărăușu.Lansarea vol...

Întâlnire emoţionantă între fraţii de peste Prut! FOTO

Luni, 25 Septembrie 2017
711

Basarabia – pământ românesc – răpită de la patria mamă în anul 1940, tragicul an al istoriei românilor, trăieşte şi simte încă româneşte. Am si...