Atenție, șoferi! Adevărate "bombe" circulă pe șosele

Atenție, șoferi! Adevărate "bombe" circulă pe șosele
E vreme "tulburelului", iar vigilența conducătorilor auto trebuie să fie maximă în această perioadă! Tot mai mulți șoferi trași pe dreapta de polițiști se dovedesc a fi sub influența băuturilor alcoolice. Având o în vedere rezultatele etilotestului în cazul unor șoferi, este o adevărată minune că nu au provocat tragedii pe șosele. O situație de acest fel a fost constatată luni, când polițiștii au oprit pentru verificări un tânăr de 26 de ani.

Ieri, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi, care acționau pe drumul judeţean DJ 291 C, au depistat pe raza localităţii Iezer un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Hilişeu.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, rezultând valoarea de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta