ATENȚIE! Prundișul și drumurile în pantă dăunează grav bicicliștilor beți!

 Cu o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, a urcat pe bicicletă și a pornit la drum prin oraș. Din fericire, nu a produs niciun accident în trafic, însă prundișul de pe carosabil i-a venit de hac!

ATENȚIE! Prundișul și drumurile în pantă dăunează grav bicicliștilor beți!
Sâmbătă, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Botoşani, se deplasa cu o bicicletă pe raza localităţii de domiciliu. Din cauza carosabilului acoperit cu prundiş pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi cade pe partea carosabilă, informează IPJ Botosani.
 
Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În aceeași zi, un bărbat de 39 de ani se deplasa, tot cu bicicleta, pe dumul comunal DC 70, pe raza localităţii Cordăreni. Pe o porţiune de drum în pantă pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi se răstoarnă pe partea carosabilă. Fiind testat alcoolscopic, a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

"În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", informeaza IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
235

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
71

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
70

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...