Atacat cu spray lacrimogen într-un parc din Botoşani!

Atacat cu spray lacrimogen într-un parc din Botoşani!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Botoşani, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati după ce a fost atacat cu un spray lacrimogen.

Incidentul a avut loc în pacrul din zona Casei Tineretului. F.H. a observat că un individ s-a luat de un bătrân şi a rut să intervină dar s-a trezit cu spraz lacrimogen în ochi.

 „Eu am văzut un tânăr că se luase de un bătrân şi am vrut să intervin. Când i-am reproşat lucrul ăsta mi-a dat cu spray-ul în faţă şi a fugit”, a povestit bărbatul.

Bărbatul a încercat să îl urmărească pe agresor, însă substanţa iritantă şi-a făcut efectul imediat şi acesta nu a mai putut să vadă preţ de câteva minute. A sunat la 112 să ceară ajutor, la faţa locului ajungând un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

 „Pacientul prezenţa o iritaţie la nivelul ochilor. A fost preluat de medicii specialişti pentru un consult oftalmologic şi pentru stabilirea unui tratament, nefiind necesară internarea”, a precizat un asistent din cadrul UPU.

La Urgenţe au ajuns şi poliţiştii, dar victima nu a dorit să depună plângere. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
200

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
259

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
473

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...