Atacat cu spray lacrimogen într-un parc din Botoşani!

Atacat cu spray lacrimogen într-un parc din Botoşani!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Botoşani, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati după ce a fost atacat cu un spray lacrimogen.

Incidentul a avut loc în pacrul din zona Casei Tineretului. F.H. a observat că un individ s-a luat de un bătrân şi a rut să intervină dar s-a trezit cu spraz lacrimogen în ochi.

 „Eu am văzut un tânăr că se luase de un bătrân şi am vrut să intervin. Când i-am reproşat lucrul ăsta mi-a dat cu spray-ul în faţă şi a fugit”, a povestit bărbatul.

Bărbatul a încercat să îl urmărească pe agresor, însă substanţa iritantă şi-a făcut efectul imediat şi acesta nu a mai putut să vadă preţ de câteva minute. A sunat la 112 să ceară ajutor, la faţa locului ajungând un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

 „Pacientul prezenţa o iritaţie la nivelul ochilor. A fost preluat de medicii specialişti pentru un consult oftalmologic şi pentru stabilirea unui tratament, nefiind necesară internarea”, a precizat un asistent din cadrul UPU.

La Urgenţe au ajuns şi poliţiştii, dar victima nu a dorit să depună plângere. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
40

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1759

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
170

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...