ASEARĂ: O familie s-a răsturnat cu mașina, în apropiere de Dorohoi: părinții șoferului, în stare gravă

ASEARĂ: O familie s-a răsturnat cu mașina, în apropiere de Dorohoi: părinții șoferului, în stare gravă

Un grav accident rutier s-a petrecut pe DN 29A, la ieșirea din municipiul Dorohoi înspre Darabani, în intersecția cu DJ 293. Un autoturism Skoda Fabia s-a răsturnat, în urma impactului rezultând vătămarea fizică a două persoane, respectiv părinții conducătorului auto.

Potrivit unor surse din anchetă, se pare că M.M., în vârstă de 24 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de mers, iar ceața densă l-a determinat să observe târziu scuarul de delimitare a benzilor de mers, astfel că tânărul a bruscat volanul, spre a redresa mașina, dar a pierdut controlul direcției de mers. Autoturismul a ricoșat într-o bordură, a fost proiectat de pe carosabil, răsturnându-se pe un mal de pământ de pe marginea drumului.

M.G., în vârstă de 50 de ani, și M.M., în vârstă de 49 de ani, au fost răniți grav, ambii acuzând dureri în piept. Două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, secția din Dorohoi, au fost solicitate, prin apel la 112, efecuat în jurul orei 21:00, odată cu acestea fiind direcționate la fața locului inclusiv un echipaj de poliție și o autospecială cu pompieri ai Detașamentului din Dorohoi.

Cele două victime au fost preluate și transportate spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, femeia prezentând un traumatism sever în zona bazinului și toracelui, iar bărbatul suferind, pe lângă contuzii la nivelul pieptului, un traumatism cranian acut. 

Între timp, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pe numele șoferului. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.