Arest pentru doi dintre tinerii acuzaţi de furt din sedii de firme!

Doi dintre tinerii suspectaţi că au spart mai multe firme din Botoşani vor ajunge în arest, în timp ce amicul lor va fi cercetat în stare de libertate.

Arest pentru doi dintre tinerii acuzaţi de furt din sedii de firme!

Tinerii bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt în perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017, au fost reţinuţi la data de 28 ianuarie, iar duminică, la propunerea organelor de poliție, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a sesizat Judecătoria Botoşani pentru a se dispune măsura arestării preventive.

Astfel, pe numele lui S.D. de 26 de ani şi C.M. de 27 de ani au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de C.C. de 20 de ani s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 Tinerii sunt bănuiţi că ar fi pătruns în mai multe societăţi comerciale de pe raza municipiului Botoşani de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma efectuării mai multor percheziţii la domiciliile unor persoane fizice de pe raza municipiului Botoşani, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe şi mijloace materiale de probă, utile soluţionării cauzelor de furt", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
128

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
181

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
422

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...