Arest pentru doi dintre tinerii acuzaţi de furt din sedii de firme!

Doi dintre tinerii suspectaţi că au spart mai multe firme din Botoşani vor ajunge în arest, în timp ce amicul lor va fi cercetat în stare de libertate.

Arest pentru doi dintre tinerii acuzaţi de furt din sedii de firme!

Tinerii bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt în perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017, au fost reţinuţi la data de 28 ianuarie, iar duminică, la propunerea organelor de poliție, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a sesizat Judecătoria Botoşani pentru a se dispune măsura arestării preventive.

Astfel, pe numele lui S.D. de 26 de ani şi C.M. de 27 de ani au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de C.C. de 20 de ani s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 Tinerii sunt bănuiţi că ar fi pătruns în mai multe societăţi comerciale de pe raza municipiului Botoşani de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma efectuării mai multor percheziţii la domiciliile unor persoane fizice de pe raza municipiului Botoşani, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe şi mijloace materiale de probă, utile soluţionării cauzelor de furt", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ultimatum pentru Golofca. Anunțul făcut de Becali după derby-ul cu Dinamo

astăzi, 11:25
187

Finanțatorul roș-albaștrilor i-a dat ultimatum lui Golofca și a anunțat că acesta va mai avea 3-4 meciuri la dispoziție să demonstreze că are valoare să evolueze pentru FCSB.”Cum s...

Restaurant KFC, pregătit pentru deschidere la Botoşani!

astăzi, 10:41
3621

De ani de zile se vorbeşte despre aducerea la Botoşani a unor reprezentanţe aparţinând lanţurilor de restaurante binecunoscute la nivel mondial. S-a vorbit despre deschiderea unor restauran...

S-a primit expertiza în cazul exploziei de pe strada Primăverii! Ce se întâmplă cu locatarii!

astăzi, 10:22
2194

Reprezentanții municipalității au primit, în cursul zilei de luni, raportul de expertiză de la specialistul din Iași, iar marți dimineață primarul Cătălin Flutur, viceprimarul Cosmin A...