Arest pentru doi dintre tinerii acuzaţi de furt din sedii de firme!

Doi dintre tinerii suspectaţi că au spart mai multe firme din Botoşani vor ajunge în arest, în timp ce amicul lor va fi cercetat în stare de libertate.

Arest pentru doi dintre tinerii acuzaţi de furt din sedii de firme!

Tinerii bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt în perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017, au fost reţinuţi la data de 28 ianuarie, iar duminică, la propunerea organelor de poliție, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a sesizat Judecătoria Botoşani pentru a se dispune măsura arestării preventive.

Astfel, pe numele lui S.D. de 26 de ani şi C.M. de 27 de ani au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de C.C. de 20 de ani s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 Tinerii sunt bănuiţi că ar fi pătruns în mai multe societăţi comerciale de pe raza municipiului Botoşani de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma efectuării mai multor percheziţii la domiciliile unor persoane fizice de pe raza municipiului Botoşani, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe şi mijloace materiale de probă, utile soluţionării cauzelor de furt", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
251

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
45

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
368

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...