Arest pentru doi dintre tinerii acuzaţi de furt din sedii de firme!

Doi dintre tinerii suspectaţi că au spart mai multe firme din Botoşani vor ajunge în arest, în timp ce amicul lor va fi cercetat în stare de libertate.

Arest pentru doi dintre tinerii acuzaţi de furt din sedii de firme!

Tinerii bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt în perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017, au fost reţinuţi la data de 28 ianuarie, iar duminică, la propunerea organelor de poliție, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a sesizat Judecătoria Botoşani pentru a se dispune măsura arestării preventive.

Astfel, pe numele lui S.D. de 26 de ani şi C.M. de 27 de ani au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de C.C. de 20 de ani s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 Tinerii sunt bănuiţi că ar fi pătruns în mai multe societăţi comerciale de pe raza municipiului Botoşani de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma efectuării mai multor percheziţii la domiciliile unor persoane fizice de pe raza municipiului Botoşani, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe şi mijloace materiale de probă, utile soluţionării cauzelor de furt", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Probleme cu deplasarea la Botoşani pentru CSU Craiova

astăzi, 14:50
17

Cursa nu a mai avut loc din cauza condiţiilor meteorologice şi astfel deplasarea a intrat în impas. Ulterior s-a găsit soluţia deplasării până la Bucureşti cu autocarul, ulterior cu...

Noi promisiuni pentru reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu

astăzi, 14:25
52

Oficialul a menţionat că Guvernul şi autorităţile locale s-au angajat în faţa instituţiilor UE să finalizeze proiectul până la începutul anului 2019, în caz contrar vo...

77 de ani de la moartea lui Nicolae Iorga: Programul manifestărilor!

astăzi, 14:15
28

Muzeul Judeţean Botoşani organizează, în zilele de 26 şi 27 noiembrie 2017, acțiuni culturale prilejuite de comemorarea a 77 de ani de la trecerea în eternitate a lui Nicolae Iorga....