Aproape de comă alcoolică și cu un vehicul neînmatriculat: S-a ales cu dosar penal!

Isprava botoșăneanului a ieșit la iveală în momentul în care, pierzând controlul asupra vehiculului, s-a izbit în gardul unui imobil. Polițiștii i-au întocmit dosar penal. Rezultatul la etilotest a indicat o valoare de 1,33 mg/l în aerul expirat.

Aproape de comă alcoolică și cu un vehicul neînmatriculat: S-a ales cu dosar penal!
Joi după-amiază, la ora 16.50, Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, județul Suceava, a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Boroaia, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.
 
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea un motocultor cu semiremorcă neînregistrat sau înmatriculat, pe DN 15C, din direcția Fălticeni spre Târgu Neamț, un bărbat de 51 de ani, din județul Botoșani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu utilajul în gardul unui imobil din zonă.
 
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,33 mg/l în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit IPJ Botoșani, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și distrugere, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
2

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
19

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
46

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...