Animale salvate de pompieri. Incendiul a izbucnit de la un coș de fum deteriorat! FOTO

Intervenția promptă a pompierilor a dus la evitarea unei tragedii de proporții într-un sat din județul Botoșani, după ce un incendiu a cuprins un saivan de oi și o casă bătrânească, în preajmă fiind o altă locuință, dar și două autoturisme și un rastel cu 20 de de butelii.  

Animale salvate de pompieri. Incendiul a izbucnit de la un coș de fum deteriorat! FOTO

Pompierii din Săveni și voluntarii din Drăgușeni au intervenit, duminică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Drăgușeni.

La sosirea gărzii de intervenție ardeau un saivan de oi și acoperișurile unui grajd și al unei case bătrânești.

Exista pericolul de propagare a flăcărilor la o altă locuință din aceeași gospodărie, două autoturisme și un rastel cu 20 de de butelii.
 
"Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Au fost salvate 20 de capre și 17 iezi. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un coș de fum deteriorat", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, Dorina Lupu. 
  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cele mai lungi 7 lacuri din ţară, printre ele și unul din Botoșani, traversate înot în cadrul unui ultramaraton premieră!

astăzi, 15:28
136

O asociaţie din Cluj-Napoca organizează, în premieră în România, un ultramaraton de înot care îşi propune traversarea celor mai lungi lacuri din ţară, pentru a atra...

Femeie lovită pe trecerea de pietoni. Șoferul și-a văzut de drum!

astăzi, 13:59
254

Un bărbat de 50 de ani din municipiul Botoşani, care se deplasa joi, în calitate de conducător auto, pe Bulevardul Mihai Eminescu, ajuns la intersecţia cu bulevardul G. Enescu, a surprins ş...

Şansa unei vieţi decente, primită de o familie din Dorohoi!

astăzi, 13:51
713

A fost suficient apelul unui diriginte pentru ca o elevă de la Colegiului Naţional "Regina Maria" din Dorohoi şi familia sa să primească un dar nepreţuit: o casă în care s...