Anchetă după ce un bărbat a murit în spital!

Anchetă după ce un bărbat a murit în spital!

Un deces în spital este considerat suspect, astfel că Poliția a demarat cercetări. Bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi fost bătut în urmă cu două săptămâni, iar miercuri, în timp ce se afla internat în spital, a căzut din picioare, a intrat în stop cardiac și a murit.

În urmă cu două săptămâni, bărbatul din Călărași, județul Botoșani, s-a ales cu mai multe traumatisme la nivelul toracelui și capului, în urma unei presupuse agresiuni. Pentru că starea se înrăutățea pe zi ce trecea, rudele au insistat să meargă la spital. Medicii l-au internat pe 2 octombrie, însă după numai o zi pacientul a murit. Membrii familiei spun că ruda lor obișnuia să bea alcool și că e posibil să fi suferit leziuni în urma unei căzături la beție. Sora celui decedat, însă, nu susține acest lucru, iar cadrele medicale au anunțat Poliția întrucât traumatismele păreau mult mai grave decât dacă ar fi rezultat dintr-o simplă căzătură. 

Poliția așteaptă rezultatele autopsiei, urmând ca în funcție de acestea să stabilească încadrarea juridică, deocamdată cercetările fiind sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă.

 

 

Spune-ne opinia ta