Amenzi fără număr! Centrul Vechi din Botoșani, cuibușor de nebunii estivale!

Amenzi fără număr! Centrul Vechi din Botoșani, cuibușor de nebunii estivale!

O plimbare prin Centrul istoric sau o dimineață la Piața Centrală au devenit o aventură pentru cetățenii municipiului Botoșani. Polițiștii locali dau amenzi, însă greu de crezut că acestea sunt și achitate.

În data de 6 iunie, la ora 14:35, patrula auto mixtă a Poliției Locale a preluat un apel 112 pe strada 1 Decembrie, lângă Biserica Uspenia, unde V. I., din comuna Blândești, a sesizat faptul că mai multe persoane de etnie romă agresează trecătorii și le adresează injurii și expresii jignitoare. La fața locului a fost identificat numitul G. P., în vârstă de 23 de ani, din Botoșani, care a fost sancționat contravențional de către polițistul local cu amendă în valoare de 600 lei.

Cu câteva zile înainte, pe 3 iunie, un alt apel semnala o situație de tulburare a liniștii publice. Patrula mixtă s-a deplasat în Centrul Istoric pentru a aplana un conflict între două persoane de etnie romă. La fața locului s-a constatat că T. P. și S. M., ambele din Botoșani, au provocat scandal din cauza unor probleme ale copiilor. T. P. a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 200 lei.

Însă nu doar cu astfel de probleme se confruntă oamenii legii. În data de 9 iunie, la ora 4.00, patrula auto a preluat o sesizare prin Dispecerat, care semnala faptul că pe strada 1 Decembrie nr. 14 o persoană de sex masculin a smuls flori din jardiniera amplasată lângă fântâna arteziană. La fața locului a fost identificat numitul I. O., în vârstă de 19 ani, din municipiul Dorohoi. Din cauza faptului că acesta era foarte violent, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Locale, unde a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 lei.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
24

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
196

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
154

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...