Amenzi de peste 6.500 lei după acțiunea polițiștilor în cluburi și restaurante din Botoșani!

Aproape 50 de polițiști, peste 200 de persoane legitimate, 70 de mașini controlate și zeci de sancțiuni, în valoare totală de 6.600 lei.

Amenzi de peste 6.500 lei după acțiunea polițiștilor în cluburi și restaurante din Botoșani!
În noaptea de sâmbătă spre duminică, 47 de poliţişti au efectuat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională sau penală din zona adiacentă localurilor de alimentaţie publică de pe raza municipiului Botoşani.
 
Cu ocazia activităţilor au fost controlate 5 societăţi comerciale şi legitimate peste 200 de persoane. De asemenea, poliţiştii au controlat şi 69 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.600 de lei. 
 
La activitate au participat luptători din cadrul Serviciului  de Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
55

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
225

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
53

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...