Amenzi de peste 40.000 de lei aplicate la o singură acțiune a Poliției pe raza comunei Rădăuți Prut!

5.000 de lei amendă și marfa confiscată! Cu asta s-a ales un comerciant în vârstă de 24 de ani care vindea în magazin țigări, alcool și produse alimentare fără a deține și actele justificative.

Amenzi de peste 40.000 de lei aplicate la o singură acțiune a Poliției pe raza comunei Rădăuți Prut!
Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au efectuat o acţiune pe raza comunei Rădăuţi Prut, pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă comise în zona unităţilor de alimentaţie publică şi a activităţilor ilicite de comerţ.
 
Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost legitimate 38 de persoane şi verificate 12 autoturisme, respectiv 11 puncte de lucru ale unor agenţi economici. Poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale a căror valoare depăşeşte 40.000 de lei.

Astfel, la o unitate economică a fost depistat administratorul în vârstă de 24 de ani, care deţinea în vederea comercializării produse (ţigarete, alcool, produse alimentare) fără a avea documente justificative. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, bunurile în cauză fiind confiscate de poliţişti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
51

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
923

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1229

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...