Amenzi de peste 13.000 de lei date de jandarmi la Spitalul Mavromati!

Amenzi de peste 13.000 de lei date de jandarmi la Spitalul Mavromati!
Jandarmii botoșăneni au aplicat, luni, 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.300, de lei persoanelor care au tulburat ordinea şi liniştea publică la Spitalul Mavromati.
 
Doi bărbaţi, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care s-au luat la bătaie la ora 02.15 în faţa unui magazin non-stop din apropierea intrării au fost sancţionaţi fiecare cu amendă de 1500 de lei.
 
Cu câte 2000 de lei amendă au fost sancţionate două femei care au provocat scandal, au adresat injurii şi au îmbrîncit personalul medical de la Secţia Terapie Intensivă şi Reanimare, în încercarea de a pătrunde într-o zonă interzisă accesului vizitatorilor.
 
Alte câteva persoane au fost sancţionate pentru consum de băuturi alcoolice şi fumat în curtea spitalului, precum şi pentru constituirea unui grup în vederea săvârşirii de acţiuni contrare ordinii şi liniştii publice şi normelor de convieţuire socială.

"Recomandăm cetăţenilor care pătrund în spital sau în curtea acestuia să adopte o atitudine civilizată, pentru a nu deranja alte persoane şi pentru a permite personalului medical să acorde îngrijirile de specialitate fără a fi întrerupt nejustificat din activitate", transmite Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul IJJ Botoșani.

Citeste si Curtea Spitalului Mavromati, plină de cetățeni de etnie romă! În zonă au fost prezente și forțe de ordine

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
7

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
29

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
27

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...