Amendați pentru că au făcut sex în mașină!

Amendați pentru că au făcut sex în mașină!

O partidă de amor între doi tineri din Botoșani a fost întreruptă de un echipaj de jandarmi care patrula prin zonă.

Amorezii se aflau într-o mașină pe vechea șosea de centură, de la intrarea în municipiu, dinspre Suceava, când au fost surprinși de jandarmi.

Oamenii legii au văzut geamurile mașinii aburite și s-au apropiat pentru a vedea dacă totul este în regulă, cei doi fiind surprinși în autoturism în ipostaze intime. 

Pentru gestul loc s-au ales cu o amendă în valoare de 200 de lei fiecare pentru întreținere de relații sexuale într-un loc public.

Provocarea de scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice, satisfacerea necesităților fiziologice în vazul lumii sau întreținerea de relații sexuale în locuri publice reprezintă câteva dintre faptele de natură contravențională constatate de jandarmii botoșăneni în perioada 30 noiembrie – 04 decembrie a.c.
    
Încălcările prevederilor legale au fost constatate de echipajele de jandarmi în urma executării misiunilor specifice în sistem integrat, împreună cu lucrători de poliție sau prin acțiunile executate independent.
    
Cuantumul amenzilor aplicate în această perioadă se ridică la suma de 10250 de lei. În cazul în care nu vor fi achitate în termenul legal, procesele-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor vor fi înaintate pentru luare în debit către structurile de impozite și taxe locale de pe raza localităților de domiciliu a contravenienților.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
23

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
192

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
154

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...