Amendați pentru că au făcut sex în mașină!

Amendați pentru că au făcut sex în mașină!

O partidă de amor între doi tineri din Botoșani a fost întreruptă de un echipaj de jandarmi care patrula prin zonă.

Amorezii se aflau într-o mașină pe vechea șosea de centură, de la intrarea în municipiu, dinspre Suceava, când au fost surprinși de jandarmi.

Oamenii legii au văzut geamurile mașinii aburite și s-au apropiat pentru a vedea dacă totul este în regulă, cei doi fiind surprinși în autoturism în ipostaze intime. 

Pentru gestul loc s-au ales cu o amendă în valoare de 200 de lei fiecare pentru întreținere de relații sexuale într-un loc public.

Provocarea de scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice, satisfacerea necesităților fiziologice în vazul lumii sau întreținerea de relații sexuale în locuri publice reprezintă câteva dintre faptele de natură contravențională constatate de jandarmii botoșăneni în perioada 30 noiembrie – 04 decembrie a.c.
    
Încălcările prevederilor legale au fost constatate de echipajele de jandarmi în urma executării misiunilor specifice în sistem integrat, împreună cu lucrători de poliție sau prin acțiunile executate independent.
    
Cuantumul amenzilor aplicate în această perioadă se ridică la suma de 10250 de lei. În cazul în care nu vor fi achitate în termenul legal, procesele-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor vor fi înaintate pentru luare în debit către structurile de impozite și taxe locale de pe raza localităților de domiciliu a contravenienților.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cadavru găsit într-o casă din municipiul Botoşani!

astăzi, 14:12
1403

Trupul fără viaţă al unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un imobil din municipiul Botoşani, situat pe strada Nicolae Iorga.Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, făcea p...

Recital NICU ZOTA, vineri, la Conac!

astăzi, 14:06
46

Veşti bune pentru iubitorii de folk. Nicolae Zota, cunoscut pentru talentul vocal şi compoziţiile originale, ajunge în Botoşani vinerea aceasta, când va susţine un recital deosebit la...

Trei staţii de epurare a apelor uzate noi, recepţionate de Nova Apaserv

astăzi, 13:45
156

În cadrul unei conferinţe de presă, conducerea Nova Apaserv a anunţat finalizarea lucrărilor de construcţie la Staţiile de epurare a apelor uzate de la Flămânzi şi Vorona, precum ...