Amendă de 2500 de lei și permis suspendat pentru 150 de zile, pentru un botoșănean de 23 de ani!

Drifturi pe străzile orașului, terminate cu un accident rutier! Urmărit de poliție, șoferul a abandonat mașina și a fugit. Autovehiculul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.  

Amendă de 2500 de lei și permis suspendat pentru 150 de zile, pentru un botoșănean de 23 de ani!
Poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul că pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoșani s-a produs un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto a abandonat vehiculul şi a părăsit locul faptei.
 
Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că, în fapt, conducătorul auto a efectuat derapaje controlate în sensul giratoriu dintre strada Sucevei şi strada Pacea, a pierdut controlul asupra direcţiei apoi a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un indicator rutier.

Întrucât în zonă se afla un echipaj de ordine publică, aceştia au efectuat semnal de oprire a vehiculului în cauză, însă conducătorul auto a demarat, continuându-şi deplasarea pe strada Pacea, către intersecţia cu strada Octav Onicescu, unde a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul. Autovehiculul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.
 
"În aceeaşi zi, la sediul Biroului Rutier s-a prezentat un tânăr de 23 de ani din comuna Suliţa, care a declarat că el este persoana care a condus autovehiculul în cauză şi a provocat accidentul rutier sus menţionat. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor legale în vigoare cu amendă în cuantum de 2.500 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 150 de zile", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindromul de tunel carpian sau amorțeala mâinii, o boală din ce în ce mai frecventă. Care e cauza?

astăzi, 21:03
167

Lucrezi prea mult la calculator ziua, la birou, iar seara continui să stai în fața ecranului fie cu treabă, fie doar navigând pe internet? Ei bine, este foarte posibil să faci sindromu...

Mihai Alexandru, compozitorul piesei cântată de Laura Bretan: Să se menționeze clar în regulament că participanții creștini nu au dreptul sa concureze la Eurovision!

astăzi, 19:53
544

Compozitorul cântecului interpretat de Laura Bretan, Mihai Alexandru, spune că "din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodămân...

Copil de un an opărit cu ciorbă!

astăzi, 18:53
1061

Copil de un an opărit cu ciorbă, diagnosticat cu arsuri de gradul II la mână și umăr! Incidentul s-a produs la Manoleasa, micuțul căzând peste oala cu ciorbă fiartă.Copilul se...