Amendă de 2500 de lei și permis suspendat pentru 150 de zile, pentru un botoșănean de 23 de ani!

Drifturi pe străzile orașului, terminate cu un accident rutier! Urmărit de poliție, șoferul a abandonat mașina și a fugit. Autovehiculul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.  

Amendă de 2500 de lei și permis suspendat pentru 150 de zile, pentru un botoșănean de 23 de ani!
Poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul că pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoșani s-a produs un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto a abandonat vehiculul şi a părăsit locul faptei.
 
Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că, în fapt, conducătorul auto a efectuat derapaje controlate în sensul giratoriu dintre strada Sucevei şi strada Pacea, a pierdut controlul asupra direcţiei apoi a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un indicator rutier.

Întrucât în zonă se afla un echipaj de ordine publică, aceştia au efectuat semnal de oprire a vehiculului în cauză, însă conducătorul auto a demarat, continuându-şi deplasarea pe strada Pacea, către intersecţia cu strada Octav Onicescu, unde a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul. Autovehiculul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.
 
"În aceeaşi zi, la sediul Biroului Rutier s-a prezentat un tânăr de 23 de ani din comuna Suliţa, care a declarat că el este persoana care a condus autovehiculul în cauză şi a provocat accidentul rutier sus menţionat. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor legale în vigoare cu amendă în cuantum de 2.500 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 150 de zile", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a fost prins în trafic cu un permis fals emis în Anglia!

astăzi, 12:36
4

La data de 19.08.2019,  poliţiştii  din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Marchian, au observat un autoturism al că...

România este oficial ţara cea mai periculoasă pentru biciclişti şi pietoni din Uniunea Europeană!

astăzi, 12:10
16

Știm că atunci când conduceți prin Botoșani vă place să băgați piciorul în accelerație și să conduceți cu viteză maximă! Știm că vă grăbiți să fiți primii, să atrage...

VIDEO: Jumătate de tren a deraiat de pe șine în județul Suceava. Unele plecări din Botoșani pot fi amânate!

astăzi, 12:06
53

Traficul feroviar este blocat între staţiile Dorneşti şi Putna din Suceava, după ce locomotiva şi patru vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Incidentul a avut loc ieri după amiază,...