Amendă de 2500 de lei și permis suspendat pentru 150 de zile, pentru un botoșănean de 23 de ani!

Drifturi pe străzile orașului, terminate cu un accident rutier! Urmărit de poliție, șoferul a abandonat mașina și a fugit. Autovehiculul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.  

Amendă de 2500 de lei și permis suspendat pentru 150 de zile, pentru un botoșănean de 23 de ani!
Poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul că pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoșani s-a produs un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto a abandonat vehiculul şi a părăsit locul faptei.
 
Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că, în fapt, conducătorul auto a efectuat derapaje controlate în sensul giratoriu dintre strada Sucevei şi strada Pacea, a pierdut controlul asupra direcţiei apoi a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un indicator rutier.

Întrucât în zonă se afla un echipaj de ordine publică, aceştia au efectuat semnal de oprire a vehiculului în cauză, însă conducătorul auto a demarat, continuându-şi deplasarea pe strada Pacea, către intersecţia cu strada Octav Onicescu, unde a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul. Autovehiculul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.
 
"În aceeaşi zi, la sediul Biroului Rutier s-a prezentat un tânăr de 23 de ani din comuna Suliţa, care a declarat că el este persoana care a condus autovehiculul în cauză şi a provocat accidentul rutier sus menţionat. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor legale în vigoare cu amendă în cuantum de 2.500 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 150 de zile", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
8

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
789

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1073

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...