Alertă națională. O tânără de 17 ani a fost răpită pe stradă ziua în amiaza mare în timp ce se plimba cu fratele ei

Alertă națională. O tânără de 17 ani a fost răpită pe stradă ziua în amiaza mare în timp ce se plimba cu fratele ei

În ultimii 30 de ani românii au confundat libertatea cu libertinajul, așa că România, pe fondul lipsei de reacție a societății civile, pare să se îndrepte fulminant pe drumul apucat de țările din America de Sud: corupție generalizată, droguri, prostituție organizată, jaf la drumul mare, “dreptatea” și adevărul de partea pumnului și banilor, răpiri, sechestrări.

Este alertă națională după ce o tânără de 17 ani a fost răpită ieri de un individ. Minora a fost urcată cu forța într-o mașină în timp ce se afla pe stradă, în centrul orașului Borșa, județul Maramureș.

Scenele au avut loc ziua în amiaza mare chiar sub privirile fratelui său de doar 12 ani care i-a povestit șocat tatălui ce s-a întâmplat.

Semnalmente minoră: înălțime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creț și lung.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălțată cu pantofi de culoare albă.

Semne particulare: Aluniță pe obrazul drept. Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

"Ieri, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută", anunţă Poliţia care a lansat o amplă operațiune de căutare la nivel național.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
299

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
49

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
431

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...