Alertă într-un bloc din Parcul Tineretului!

Panică în cartierul Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani! Un locatar a sunat speriat la 112, reclamând că din casa unui vecin s-a auzit o bubuitură puternică.

Alertă într-un bloc din Parcul Tineretului!

Echipajele de intervenție au fost puse pe jar, sâmbătă seara, de un apel la 112, prin care un cetățean care locuiește într-un bloc din Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani, a spus că la unul dintre vecini s-a auzit o bubuitură puternică în casă.

Două autospeciale din cadrul ISU, o ambulanță și un echipaj de poliție, s-au deplasat la locul solicitării, în fața imobilului strângându-se și mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă.

În scurt timp, pompierii au aflat ce s-a întâmplat. Într-unul dintre apartamente a sărit capacul de la o oală sub presiune, lăsată pe foc nesupravegheată. Nu a mai fost necesară intervenția angajaților ISU și nici a cadrelor medicale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
475

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...