Alertă într-un bloc din Parcul Tineretului!

Panică în cartierul Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani! Un locatar a sunat speriat la 112, reclamând că din casa unui vecin s-a auzit o bubuitură puternică.

Alertă într-un bloc din Parcul Tineretului!

Echipajele de intervenție au fost puse pe jar, sâmbătă seara, de un apel la 112, prin care un cetățean care locuiește într-un bloc din Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani, a spus că la unul dintre vecini s-a auzit o bubuitură puternică în casă.

Două autospeciale din cadrul ISU, o ambulanță și un echipaj de poliție, s-au deplasat la locul solicitării, în fața imobilului strângându-se și mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă.

În scurt timp, pompierii au aflat ce s-a întâmplat. Într-unul dintre apartamente a sărit capacul de la o oală sub presiune, lăsată pe foc nesupravegheată. Nu a mai fost necesară intervenția angajaților ISU și nici a cadrelor medicale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

astăzi, 14:39
216

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pent...

Au scăpat ca prin minune după o ciocnire frontală

astăzi, 14:34
152

Doi șoferi au scăpat ca prim minune după o ciocnire frontală care a avut loc ieri în comuna Lunca.Un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa cu mașin...

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA! Ministrul Sănătății vă invită să intrați în lupta anticorupție: Angajații din spitale care primesc șpagă vor fi dați afară!

astăzi, 13:53
179

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că în contractele semnate la angajarea personalului medical ar putea fi stipulat clar că primirea de „atenții” va duce la pierde...