Alcool, semințe, muzică la intensitate maximă: Amenzi usturătoare aplicate de jandarmii botoșăneni!

În doar 12 ore, jandarmii au sancţionat în municipiul Botoşani nu mai puţin de opt tineri, intervenţiile având loc în urma unor solicitări telefonice sau constatării directe pe timpul executării misiunilor specifice.

Alcool, semințe, muzică la intensitate maximă: Amenzi usturătoare aplicate de jandarmii botoșăneni!

Încălzirea vremii din ultimele zile duce la o prezenţă mai vizibilă a cetăţenilor în spaţiul public, care au schimbat hainele groase de iarnă cu altele mai lejere.

Ar fi foarte bine însă dacă unii ar înţelege că "strada" nu este locul cel mai indicat pentru consumul de băuturi alcoolice, asociat de multe ori cu producerea unor fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice care deranjează locatarii din zonele în care acestea au loc.

Miercuri seara, la ora 19.20, cinci tineri cu vârste între 18 şi 21 de ani au fost amendaţi cu câte 100 de lei pentru consum de băuturi alcoolice după ce jandarmii i-au observat la intersecţia străzilor Humăriei şi Popa Şapcă, în urma distracţiei rămânând pet-uri goale de bere şi un covor consistent de coji de seminţe, un "bun exemplu" pentru copiii care se jucau în apropiere.

În această dimineaţă, la ora 08.00, un locuitor al cartierului Parcul Tineretului, deranjat de muzica ce se auzea dintr-un autovehicul parcat în faţa blocului nr.14, a sunat la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Jandarmii au depistat trei bărbaţi care consumau alcool şi ascultau muzică la intensitate maximă, cei trei primind sancţiuni în valoare totală de 1300 de lei.

"Recomandăm cetăţenilor să apeleze în scurt timp numărul unic de urgenţă 112 în situaţii similare, lipsa de reacţie conducând la prelungirea disconfortului creat de persoanele cu un nivel de civilizaţie deficitar", transmit reprezentanții IJJ Botoșani, prin Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
278

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
96

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
289

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...