Agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati bătut de un vizitator! VIDEO

Un agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati a fost bătut de un vizitator, iar poliţiştii au deschis un dosar penal. 

Agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati bătut de un vizitator! VIDEO

Întâmplarea a avut loc vineri, când un bărbat însoţit de o femeie s-a prezentat la Spitalul Judeţean şi a vrut să intre în unitatea medicală, însă nu i s-a permis pentru că se afla în afara orelor de vizită. A devenit recalcitrant față de agentul de pază.

De la câteva îmbrânceli s-a ajuns la o bătaie în toată regula. Colegul agentului de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, iar o patrulă s-a prezentat la faţa locului. Între timp, agresorul s-a făcut nevăzut. Tot incidentul a fost însă surprins de camerele video montate în unitatea sanitară.

Agentul de pază a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar luni a depus o plângere la poliţie. În prezent, oamenii legii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Agentul de pază a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial şi de piramidă nazală, precum şi un traumatism toracic.

În cadrul spitalului a fost agresat un agent de pază care nu a permis unui aparţinător să intre în spital. În urma incidentului a fost solicitată prezenţa unui echipaj de jandarmi”,a precizat medicul Ştefan Bercea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Conducerea spitalului a luat decizia montării unui sistem de acces pe bază de cartele pentru a preveni astfel de incidente. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angajații de la Psihiatrie nu renunță la proteste!

astăzi, 11:18
21

Angajații Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati Botoșani au protestat și astăzi în fața instituției, pentru a cincea zi, principala nemulțumire vinzând tăierea sp...

ISU Botoșani scoate la concurs un post de subofițer!

astăzi, 10:06
172

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani organizează concurs în vederea încadrării directe din sursă externă a unui post de subofi...

5.000 de lei amendă și lemn confiscat!

astăzi, 10:02
96

La data de 24.04.2018, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Pomârla, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe drumul jude...