Agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati bătut de un vizitator! VIDEO

Un agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati a fost bătut de un vizitator, iar poliţiştii au deschis un dosar penal. 

Agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati bătut de un vizitator! VIDEO

Întâmplarea a avut loc vineri, când un bărbat însoţit de o femeie s-a prezentat la Spitalul Judeţean şi a vrut să intre în unitatea medicală, însă nu i s-a permis pentru că se afla în afara orelor de vizită. A devenit recalcitrant față de agentul de pază.

De la câteva îmbrânceli s-a ajuns la o bătaie în toată regula. Colegul agentului de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, iar o patrulă s-a prezentat la faţa locului. Între timp, agresorul s-a făcut nevăzut. Tot incidentul a fost însă surprins de camerele video montate în unitatea sanitară.

Agentul de pază a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar luni a depus o plângere la poliţie. În prezent, oamenii legii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Agentul de pază a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial şi de piramidă nazală, precum şi un traumatism toracic.

În cadrul spitalului a fost agresat un agent de pază care nu a permis unui aparţinător să intre în spital. În urma incidentului a fost solicitată prezenţa unui echipaj de jandarmi”,a precizat medicul Ştefan Bercea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Conducerea spitalului a luat decizia montării unui sistem de acces pe bază de cartele pentru a preveni astfel de incidente. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ajutoare de urgenţă, înmânate astăzi beneficiarilor de către prefect - FOTO

astăzi, 16:06
87

Prefectul Dan Şlincu şi funcţionari ai Agenţiei Judeţene de Prestaţii şi Inspecţie Socială au înmânat astăzi 26 de ajutoare de urgenţă, aprobate de Guvern în urmă cu dou...

CCIA Botoșani: Cursuri de calificare în meseria de agent de securitate!

astăzi, 15:23
268

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani face înscrieri pentru curs GRATUIT de calificare agent de securitate. Cursul se adresează EXCLUSIV persoanelor fără loc de muncă,...

781 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele doua luni ale anului 2019

astăzi, 15:19
138

În primele doua luni ale anului 2019, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM Botosani au fost încadrate în muncă 781...