Agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati bătut de un vizitator! VIDEO

Un agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati a fost bătut de un vizitator, iar poliţiştii au deschis un dosar penal. 

Agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati bătut de un vizitator! VIDEO

Întâmplarea a avut loc vineri, când un bărbat însoţit de o femeie s-a prezentat la Spitalul Judeţean şi a vrut să intre în unitatea medicală, însă nu i s-a permis pentru că se afla în afara orelor de vizită. A devenit recalcitrant față de agentul de pază.

De la câteva îmbrânceli s-a ajuns la o bătaie în toată regula. Colegul agentului de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, iar o patrulă s-a prezentat la faţa locului. Între timp, agresorul s-a făcut nevăzut. Tot incidentul a fost însă surprins de camerele video montate în unitatea sanitară.

Agentul de pază a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar luni a depus o plângere la poliţie. În prezent, oamenii legii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Agentul de pază a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial şi de piramidă nazală, precum şi un traumatism toracic.

În cadrul spitalului a fost agresat un agent de pază care nu a permis unui aparţinător să intre în spital. În urma incidentului a fost solicitată prezenţa unui echipaj de jandarmi”,a precizat medicul Ştefan Bercea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Conducerea spitalului a luat decizia montării unui sistem de acces pe bază de cartele pentru a preveni astfel de incidente. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 în 16-imile Cupei României

Marţi, 25 Septembrie 2018
288

FC Voluntari este prima echipă care s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins formaţia FC Botoşani, scor 2-1. Golurile au fost însc...

IMPORTANT: Deții un câine periculos ori agresiv? Iată ce obligații ai!

Marţi, 25 Septembrie 2018
295

Poliția Română desfășoară constant activități preventive și controale pentru a reduce riscurile producerii unor evenimente negative în care sunt implicați câini agresivi sau...

România, cel mai mare producător de nuci din Europa

Marţi, 25 Septembrie 2018
351

România a devenit cel mai mare producător de nuci al Europei, după doi ani cu randamente record, iar producțiile sunt în creștere ca urmare a majorării suprafețelor. Numai cu soiuri ...