Agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati bătut de un vizitator! VIDEO

Un agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati a fost bătut de un vizitator, iar poliţiştii au deschis un dosar penal. 

Agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati bătut de un vizitator! VIDEO

Întâmplarea a avut loc vineri, când un bărbat însoţit de o femeie s-a prezentat la Spitalul Judeţean şi a vrut să intre în unitatea medicală, însă nu i s-a permis pentru că se afla în afara orelor de vizită. A devenit recalcitrant față de agentul de pază.

De la câteva îmbrânceli s-a ajuns la o bătaie în toată regula. Colegul agentului de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, iar o patrulă s-a prezentat la faţa locului. Între timp, agresorul s-a făcut nevăzut. Tot incidentul a fost însă surprins de camerele video montate în unitatea sanitară.

Agentul de pază a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar luni a depus o plângere la poliţie. În prezent, oamenii legii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Agentul de pază a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial şi de piramidă nazală, precum şi un traumatism toracic.

În cadrul spitalului a fost agresat un agent de pază care nu a permis unui aparţinător să intre în spital. În urma incidentului a fost solicitată prezenţa unui echipaj de jandarmi”,a precizat medicul Ştefan Bercea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Conducerea spitalului a luat decizia montării unui sistem de acces pe bază de cartele pentru a preveni astfel de incidente. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
210

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
466

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

Miercuri, 18 Iulie 2018
196

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...