Agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati bătut de un vizitator! VIDEO

Un agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati a fost bătut de un vizitator, iar poliţiştii au deschis un dosar penal. 

Agent de pază de la Spitalul Judeţean Mavromati bătut de un vizitator! VIDEO

Întâmplarea a avut loc vineri, când un bărbat însoţit de o femeie s-a prezentat la Spitalul Judeţean şi a vrut să intre în unitatea medicală, însă nu i s-a permis pentru că se afla în afara orelor de vizită. A devenit recalcitrant față de agentul de pază.

De la câteva îmbrânceli s-a ajuns la o bătaie în toată regula. Colegul agentului de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, iar o patrulă s-a prezentat la faţa locului. Între timp, agresorul s-a făcut nevăzut. Tot incidentul a fost însă surprins de camerele video montate în unitatea sanitară.

Agentul de pază a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar luni a depus o plângere la poliţie. În prezent, oamenii legii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Agentul de pază a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial şi de piramidă nazală, precum şi un traumatism toracic.

În cadrul spitalului a fost agresat un agent de pază care nu a permis unui aparţinător să intre în spital. În urma incidentului a fost solicitată prezenţa unui echipaj de jandarmi”,a precizat medicul Ştefan Bercea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Conducerea spitalului a luat decizia montării unui sistem de acces pe bază de cartele pentru a preveni astfel de incidente. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Golofca le-a declarat război fanilor lui FC Botoşani: "Ne trag în jos!"

Luni, 10 Decembrie 2018
356

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Cătălin Golofca, s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care o au fanii echipei sale, după ce a văzut cum îşi susţin favoriţii spectatorii din Sfâ...

Surpriză la Sfântu Gheorghe, Sepsi pierde după succesul cu FCSB! Sepsi - Botoşani 0-1

Luni, 10 Decembrie 2018
207

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a produs surpriza etapei la Sfântu Gheorghe şi a reuşit să o învingă pe Sepsi, după ce în etapa intermediară, gazdele au învins FCSB...

ANAF face anunțul: Sute de mii de români vor avea de câștigat

Luni, 10 Decembrie 2018
368

Cei care își plătesc obligațiile fiscale până la un anumit termen beneficiază de reduceri la impozit. Pentru reduceri se încadrează Persoanele fizice autorizate (PFA), cei cu v...