Adolescent român de etnie romă, arestat de carabinieri cu o zi înaintea nunții. Băiatul le-a mulțumit carabinierilor că l-au salvat!

Adolescent român de etnie romă, arestat de carabinieri cu o zi înaintea nunții. Băiatul le-a mulțumit carabinierilor că l-au salvat!

Un adolescent român în vârstă de 17 ani, de etnie romă, a fost arestat de carabinierii din Italia chiar cu o zi înaintea nunții sale, pentru un jaf care a avut loc în data de 22 iunie 2018 asupra unui tânăr de 22 de ani.

Tânărul de 17 ani, care este născut în România, a fost arestat în timp ce se pregătea să plece cu familia sa în Germania, unde urma să se căsătorească în ziua următoare cu o fată tot de etnie romă, de numai 13 ani, pe care i-au ales-o părinții, după tradițiile specifice comunității lor, relatează Rotalianul.com, citând Il Giornale di Cremona.

În urma unei anchete detaliate, carabinierii au descoperit că adolescentul rom este autorul unui jaf care a avut loc în data de 22 iunie a acestui an, când se pare că a agresat un tânăr italian de 22 de ani căruia i-ar fi furat un pachet de țigări și pe care l-a lovit cu pumnul în abdomen. 

Tânărul de 17 ani a fost, așadar, arestat de carabinieri în timp ce se pregătea să plece spre Germania, unde urma să se căsătorească în ziua următoare, iar mama adolescentului a încercat să-i convingă în toate modurile posibile pe carabinieri să amâne arestarea acestuia pentru a-i permite să se însoare cu tânăra de 13 ani care-l aștepta în Germania. Potrivit sursei citate, când a văzut că nu are nicio șansă să-i înduplece pe carabinieri, femeia a început să facă o scenă plină de litanii și diferite văicăreli, reproșând carabinierilor că fiul său nu va mai putea deveni „bărbat” din cauza lor.

Adolescentul rom, în schimb, în timpul formalităților pentru arestarea sa, le-a mulțumit carabinierilor că l-au salvat de la această nuntă, explicându-le că nu a văzut-o în viața sa pe fata de 13 ani cu care urma să se căsătorească și că nu era pregătit încă să se însoare. Tânărul a mai afirmat, de asemenea, că nu-i părea chiar așa rău că a fost arestat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
299

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5420

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
213

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...