Adolescent rănit după ce a sărit în faţa unui autoturism! FOTO
ACCIDENT!

Un moment de neatenţie a dus la accidentarea unui adolescent care a ţâşnit printre maşini chiar în faţa unui autoturism care circula regulamentar.

Adolescent rănit după ce a sărit în faţa unui autoturism! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Mai mulţi adolescenţi alergau pe Bulevardul Mihai Eminescu, chiar în apropierea Secţiei de Pediatrie, iar la chemarea acestora, un altul, de 14 ani, a ţâşnit printre autovehiculele parcate pe marginea drumului, dar fără să se mai asigure. A fost izbit de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 64 de ani, din municipiul Botoşani, care se îndrepta spre intersecţia cu strada Sucevei.

Norocul adolescentului a fost că maşina circula cu viteză mică, din cauza coloanei de maşini, astfel că a "scăpat" cu politraumatisme. A fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Secţiei de Pediatrie unde urma să fie investigat de medici.

Şoferul însă va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească dacă a avut vreo vină în producerea accidentului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Judeţul Botoşani, pe primul loc pe ţară la o cultură specială

astăzi, 17:36
111

Premisele sunt optimiste şi pentru anul viitor, în condiţiile în care estimările vizează o suprafaţă cultivată cu cânepă de peste 1000 de hectare. În acelaşi timp la D...

Costel Enache, înaintea meciului cu Astra: Avem de luat o revanșă faţă de meciul din tur, o revanşă faţă de oamenii care cred în noi!

astăzi, 15:05
137

Tehnicianul a mai adăugat că ar fi nedrept ca FC Botoşani să nu îşi menţină locul în clasament, după ce s-a depus atâta efort pentru această poziţie. Înaintea partide...

Seminarul Teologic Botoşani marchează cu sobrietate funebră decesului regelui Mihai I - FOTO

astăzi, 14:35
208

În dimineaţa zilei de vineri, 15 decembrie, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sf. Gheorghe" din Botoşani, ca în fiecare vineri dealtfel, s-a săvârşit Sfâ...