Adolescent rănit de un șofer din Dorohoi. Victima avea 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Un adolescent de 16 ani a fost rănit într-un accident rutier. Șoferul vinovat a părăsit locul faptei, fiind depistat ulterior la domiciliu. Polițiștii au avut parte de o surpriză, însă, când i-au testat adolescentului alcoolemia!

Adolescent rănit de un șofer din Dorohoi. Victima avea 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat!
Duminică, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Dorohoi, conducea o autoutilitară pe raza localităţii de domiciliu. La un moment dat surprinde şi accidentează un pieton de 16 ani, care se deplasa pe strada Calea Plevnei.
 
În urma impactului, conducătorul auto părăseşte locul producerii evenimentului rutier, fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior la domiciliu.

"Tânărul de 16 ani a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", informeaza IPJ Botosani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
23

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
88

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
39

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...