Acţiuni de amploare, cu radare dispuse în sistem "Cascadă", desfăşurate de poliţiştii din Botoșani și Suceava!

46 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 19.650 lei, din care 28 pentru încălcarea regimului legal de viteză! Acțiunea polițiștilor s-a desfășurat pe traseul Suceava-Salcea-Dumbrăveni-județul Botoşani.

Acţiuni de amploare, cu radare dispuse în sistem "Cascadă", desfăşurate de poliţiştii din Botoșani și Suceava!
Acțiune a polițiștilor pe traseul Suceava-Salcea-Dumbrăveni-județul Botoşani, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate, la care au participat poliţişti atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Suceava şi I.P.J. Botoşani, pe sectorul de drum DN 29 din raza de competenţă.
 
Poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani au aplicat 46 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 19.650 lei, din care 28 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Totodată, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani au reţinut 1 permis de conducere şi au ridicat 1 certificat de înmatriculare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
160

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
86

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
48

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...