Accident pe drumul spre Roma! Un şofer băut s-a răsturnat cu maşina! FOTO

Un bărbat s-a răsturnat, vineri seara, cu maşina în timp ce se deplasa pe drumul Botoşani-Roma.

Accident pe drumul spre Roma! Un şofer băut s-a răsturnat cu maşina! FOTO

Accidentul a avut loc în apropiere de intersecţia cu drumul care duce la Costeşti. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, se deplasa la volanul unui autoturism Dacia Logan, dinspre Roma, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, maşina a pătruns pe contrasens unde a lovit un mal de pământ şi s-a răsturnat pe cupolă.

Un şofer care trecea prin zonă a sunat la 112, la locul accidentului deplasându-se echipajul de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă din cadrul ISU, echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, dar şi poliţiştii.

Bărbatul aflat la volan a fost scos din maşină de trecători, fiind preluat de cadrele medicale. Acesta a suferit mai multe contuzii şi escoriaţii, dar a refuzat transportul la spital, primind îngrijiri la faţa locului.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
476

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
64

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...