Accident provocat de o șoferiță neatentă din Botoșani

O șoferiță din Botoșani a provocat un accident în municipiul Suceava după ce nu a acordat prioritate într-o intersecție. 

 

 Accident provocat de o șoferiță neatentă din Botoșani
Luni, în jurul orei 22.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Păcii din municipiul Suceava, ajungând la intersecţia cu strada Tineretului, o femeie de 47 de ani din județul Botoşani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un localnic de 30 de ani, intrând în coliziune cu acesta.
 
În urma accidentului, o pasageră din autoturismul condus de femeia de 47 de ani, respectiv o tânără de 24 de ani din județul Botoşani, a fost transportată la spital, unde, în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit faptul că nu a suferit leziuni.
 
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
157

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
286

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
131

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...