Accident pe drumul Botoşani-Suceava! Femeie rănită din vina unui şofer neatent! FOTO

Neatenţia unui şofer a dus la producerea unui accident rutier, luni după-amiază, pe drumul  Botoşani-Suceava, o femeie fiind rănită.

Accident pe drumul Botoşani-Suceava! Femeie rănită din vina unui şofer neatent! FOTO

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, aflat la volanul unui autoturism VW Bora, se deplasa pe direcţia Huţani-Vlădeni iar la un moment dar a vrut să facă stânga.

Nu a mai apucat fiind lovit de o Dacia Logan, condusă de un bărbat de 53 de ani. O femeie în vârstă de 86 de ani, pasageră în VW Bora, pe bancheta din spate, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 În urma cercetărilor făcute la faţa locului s-a stabilit, potrivit poliţiştilor, că vina aparţine şoferului de pe Logan care nu a adaptat viteza şi nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prim-ministrul României, impresionat de lucrările efectuate de o firmă din Botoşani!

astăzi, 17:26
1203

Este vorba despre lucrările efectuate de compania Tehnic Asist, din Botoșani, la Aeroportul Otopeni. ”S-a terminat asfaltarea pistei 1 – adică lucruri care nu prea se mai &icir...

Când totul pare că se prăbuşeşte, dă-ţi o şansă şi continuă. Trezeşte-l pe Paganini din tine! VIDEO

astăzi, 17:18
103

Era odată un mare violonist pe nume PAGANINI. Unii spuneau că el era foarte ciudat. Alţii, că era supranatural. Notele magice pe care le scotea vioara sa aveau un sunet diferit, de aceea nimeni nu...

Scandal în Consiliul Judeţean, de la propunerea de aprobare a majorării preţului apei

astăzi, 15:16
295

Consilierii opoziţiei s-au declarat nemulţumiţi de faptul că un astfel de proiect nu s-a aflat în dezbatere publică o perioadă mai îndelungată. Radu Anton a precizat că în ul...